i

Monday, November 11, 2013

(9 gambar)Fazura Menang Hot Chick Award di Shout Awards 2013 | Memang dah agak dah!



Yeay!! memang dah agak dah Fazura menang. i adore her hehe walaupun ramai calon lain yang hebat-hebat seperti gambar di bawah ni....memang hot chick semuanya.

christina suzanne







"Dorang semua ni?? memang tak setanding dengan I.. I lagi fazbulous occayy!!" 
ayat dibuat-buat tiada kaitan dengan yang hidup atau mati

Tenagok i macam gorjess jerr, macam lawa jerr.. macam hott jer

 Fazura tak mekap pun lawa laaaaa aww

So memang layak Fazura menang hot chick!
memang trendy
tak pernah mengecewakan 

she's so hott memangs sentiasa princess di hatiku..hohoho..
Love Fazura :)

nak tengok gambar Fazura lagi-dan lagi? rugi tak tengok gambar fazura kat entry ni Fazura makin lawa, atau suka nak tengok gaya rambut repunzel fazura yang akan buat korang fall in love? atau nak tengok pasangan hemsem bersama Fazura yang damn hot ni? aww ayu pun cair, like seriously. kbai semua.

p/s: saya straight, don't worry. he.





sharing is caring!!

6 comments:

  1. akak adik ada reedit header akak . nk tgk download sini. http://goo.gl/mCPZJC
    harap akak suka

    ReplyDelete
  2. Fazura nang kacak. Muka asian. Muka gadis melayu is always belongs to her.

    ReplyDelete
  3. Saya pun dah agak yang Fazura mesti menang sebab dia memang sangat HOT! Fazura memang cantik orangnya. Saya pun suka tengok.

    ReplyDelete