i

Saturday, November 16, 2013

(Bank Soalan)Percubaan Matematik Tambahan 2013

Assalamualaikum w.r.t adik kakak...Pejam celik pejam celik, Peperiksaan SPM 2013 dah dekat dah, tenggal beberapa hari je lagi. Mesti adik-adik yang hendak menduduki peperiksaan dup dap dup dap gementar nak amik exam kan? Butterflies in the stomach..tidur tak lena, buku di mana-mana. Puasa Facebook, twitter, instagram, blog, dan semua social media yang korang ade. eh ye ke? mencabar betul zaman ni kan..banyak benda yang boleh melalaikan berbanding zaman ayu dulu, cuma lalai tengok tv jerr...handphone mana ada lagi. ingat lagi time jam 7 bawa buku tengok tv. bila my dad limpas, wahhh kemain lagik baca buku...dah pergi tempat lain buku dok di riba jek..buku pun tengok tv jugak..ngeh3. kenangan-kenangan. Eh melalut panjang betul. Yang nak duduki SPM 2013 ni dah buat ulangkaji? Boleh dapatkan tebgok dan cuba jawab soalan ulangkaji spm 2013 dari afterschool ni k, download free je. banyak soalan boleh try k. Buat yang tengah mencari Koleksi soalan percubaan Matematik Tambahan 2013, ni haaa ayu tolong kumpulkan untuk korang, specially untuk adik-adik. Ada soalan kertas 1 dan kertas 2 beserta skema jawapan sekali. So beruntungnya korang yang lahir zaman ni. semuanya di hujung jari. Boleh click link dekat negeri yang berkenaan untuk dapatkan soalan percubaan matematik tambahan 2013 tu k.
oh ya, bagi yang cuak nak amik SPM 2013 dan STPM 2013 bolehlah baca tips menghadapi peperiksaan di saat akhir supaya hilanglah serba sedikit perasaan gerun tu dan bagi tinggi motivasi sket nak duduki peperiksaan ni. Semoga berjaya mendapat result straight A's guys!!


You have brains in your head
you have feet in your shoes.
You can steer youself any direction if You choose. 
-Dr Seuss-


p/s: boleh lah start baca inspirational atau motivational quotes for students starting from now..mesti semangat nak duduki peperiksaan berkobar-kobar khannn..Good Luck dear!!




sharing is caring!!

1 comment: