i

Saturday, November 30, 2013

(5 gambar)Maybank2u New Interface 29 November 2013 | It take forever to login!

(1)maybank2u new interface 29 nov 2013

Bangun pagi buka Maybank website. click maybank2u.com.my tengok interface maybank2u baru. mula-mula takut nak login ke tidak. not like used to be. ingatkan eh jari menaip url yang betul ke? memang look lain and ingatkan oh website tipu ke ape an..biasalah sekarang, dunia it guna jari pun boleh kalau nak amik hak orang, amik duit orang. ok, tersasar jauh dari topik utama. back to the topik utama.

(1)maybank2u new interface 29 november 2013
takut-takut nak login Maybank2u lagi. bila dah taip username belum sempat nak taip password lamanya loading. haiyaaa, maybank2u. mu buat gua sakit hati. mu dah tau kan gua tak reti nak sabar-sabar dalam bab online ni ha ha.. tak puas hati, ayu cuba refresh. ingatkan line tak elok. line lambat. and cuba lagi. ok loading still lama. and it takes forever. sampai darah naik. sikit la. ;p tak puas hati nak kena tanya En Google ni.

"Encik Google encik google, adakah Maybank2u pakai new interface pada 29 november 2013? Lambat betul loading page nya" 

Encik Google pun menjawab berserta attachmentnya seperti korang tengok dibawah.

(1)maybank2u new interface

rupanya ada yang sama kes dengan ayu takut nak login maybank2u, tanya dengan admin maybank2u page adakah maybank2u pakai new interface. Dorang menegsahkan maybank2u pakai new interface. so jangan rasa takut nak login ok.


haaa yang dua lagi tu akan menyebabkan loyal customer maybank2u merindui maybank2u old interface. yang ringan je, yang mudah je nak login. lambat nyer nak loading page. terlampau berat, speed lambat. sabar ye semua.

(1)maybank2u new interface

maybank2u new interface 29 november 2013

Buat yang menggunakan maybank2u untuk bisness memang terasa kehilangan maybank2u untuk pagi ini. ha ha.. pastinya ada asa nak marah. well they've tried their best to upgrade the system.. korang cuba and cuba bila dah okt inform me k.. i nak minum air sejuk biar panas badan berkurang, hati sejuk and cool dulu..bye bye..

nak baca lagi.. head to facebook maybank k

updated news: 30/11/13 --- Maybank rolls back to their old interface. yeay! xde slow loading lagi. hoyeahh! 


sharing is caring!!

0 10 orang send love letters:

Post a Comment