i

Tuesday, November 5, 2013

BE Nuffnang 24 | Thor 2 GSC Partnership

Hi peeps! dah tengok movie Thor: The dark World? dengar-dengar kawan-kawan reveiw and bagi bintang  baik punya utk filem ni..why? sebab dia bagi 10 bintang out of 10..is it? ayu belum tebgok lagi..belum menyempat nak tengok wayang..maklumlah cuti sepatutnya duk rumah rileks tanpa buat apa-apa..hahaha mesti korang fikir boring, but i love that..menikmati quality time untuk diri sendiri...

Lama tak tengok Nuffnang...sebab ayu kurang update entri..malu pulak nak tengok earning Nuffnang, huhu tapi hati tergerak..and now rupa-rupanya ade iklan Thor tengah berlegar..kalau tengah online sekarang mesti ade nampak kan? kat sudut paling atas bleg..hehe tengkiu nuffnang, bagi rezeki lagi. Thank you advert from THOR beri kepercayaan pada blog ni untuk iklan..nanti pasti ayu tengok filem ni okeyh? rupanya dah 11 hari iklan ni ada..alhamdulillah rezeki..teringat BE yang lepas Guess Jean x ANTM.. masih ada lagi..aku hanyalah blogger picisan..terima kasih kerana menghargai.. :)

thor the dark world

thor the dark world advertisement

jana duit dengan blog mudah

korang boleh check info tentang iklan tu dengan click iklan untuk dapatkan maklumat tau..

letih nya bercuti..susah jugak jadi surirumah tangga sepenuh masa..letih badan..minta urut boleh? :p





sharing is caring!!

4 comments:

  1. tak berpeluang lagi la nak tengok THOR nie. baca review org, ramai yang kata best.. T__T

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu laaa ada kawan bagi thor review 10/10.. fuhh biar betul? ehhe

      Delete
  2. xsmpt tgk lg... ba.. tp akak ckp citer nie best giler...

    ReplyDelete