i

Sunday, November 3, 2013

Subhanallah cantiknya ibu Leuniey Natasha | Adore her!!

I have a dream. Ayu pernah dream to be a beautiful, gorjes and super trendy mom for my kids. ha ha ha. gelak jap..impian bukan main padahal kahwin pun tak lagi. ok, i always dream nak hantar my kids pergi sekolah and mengharapkan my kiddy's friend akan cakap "whoaa berapa umur your mum, macam muda jerr, macam comel jerr, macam slim jerr, macam cantikkk jerr" Lol. ok well i am a big dreamer who don't kan? actually ayu memang salute dengan ibu yang beranak enam but still maintain body slim, body masih bergetah dan berpenampilan cantik senantiasa. Because i want to end up like them one day, i want to be one of them.. i always say a big no no bila ada kalangan ibu yang pergi ke kedai/ market pakai baju kelawar jekk..and i pernah ingatkan adik-adik supaya marah ayu when i become one of them ..when i'm out of my mind..not to blame, but i think it is not proper at all and wanita haruslah bergaya dan jangan selekeh lah. it is just my two cents. kalau tak setuju, minta ampun minta maaf. i want women ada kesedaran untuk menjaga kecantikan, dress for themselves not only for their spouse..it's all about your confidence and making you feel beautiful in and out. kan.

eh melalut..actually i'm a big fan of leuniey natasha, isteri KFCM. yes, i know she's not artis but i thinks she's so beautiful and i adore her sampai stalk kat isntagram. ok i mengaku. and salute bila Leuniey tunjukkan gambar ibunya..Mak leuniey natasha sangat cantik dan muda..she's 47 years old...gila macam 30-an kan..kulit cantik and masih tegang je kulit muka. adore and salute!! tengok je lah gambar ibu leuniey beberapa keping ayu nak kongsikan. macam leuniey natasha jugak..
gambar mak leuniey natasha

mak leuniey natasha
the most beutiful mum in malaysia lah

gambar mak leuniey


mak leuniey natasha cantik
cantiknya kulit, mulus putih dan berseri.

mak leuniey natasha

mak leuniey natasha cantik
ok fine, cantik gila..jaw dropping. macam kakak Leuniey natasha je..

pic courtesy: lailantouch instagram

ni mak Leuniey, Mak Neelofa pun cantik jugak..head to entry
Cantiknya Mak Neelofa ..cantik cantik!!





sharing is caring!!

6 comments: