i

Saturday, November 30, 2013

(7 Gambar)artis semasa red carpet Anugerah Skrin 2013 : Cantik!!

Lumrahnya mata ini suka melihat yang cantik-cantik. i love fashion, i love how girls flaunt their beauty. i love how girls put on smile and being confidence and inspiring others. i love beautiful women. i love happy girls. ahh sudah. Ni hanya sebilangan je gambar artis semasa red carpet Anugerah Skrin 2013. Yang i think, cantiknya hair do dia, kemas and beautiful. yang ayu rasa lawanya dress dia, nak pakai jugak lah, teringin. Cantiknya make up dia. and list goes on. ha ha, yang tak masuk blog maksudnya kurang acntiklah. mihmihmih.. Jum layan 7 Gambar artis semasa red carpet Anugerah Skrin 2013. jum jum!

(1)siti Saleha anugerah Skrin 2013
cantik nya siti Saleha


(1)mon riyanti anugerah Skrin 2013
mon riyanti yang lawa bajunya

(1)zara zya anugerah Skrin 2013\
zara zya di anugerah skrin 2013
 zara zya..berbeza dengan penampilan Zara Zya bertudung

(1)Liyana jasmay anugerah Skrin 2013

(1)elfira loy anugerah Skrin 2013
Elfira Loy

(1)emma maembong anugerah Skrin 2013
emma maembong yang cantik

(1)anugerah Skrin 2013
siapa ini? hehe cantik bajunya..and lawa orangnya

harus tengok banyak lagi gambar artis di karpet merah Anugerah Skrin 2013


pic courtesy: Rotikaya head to link to view more picture ok..?
goodnite





sharing is caring!!

4 comments: