i

Friday, November 1, 2013

Dress Ribbony Cantik Murah | Dress Muslimah online

Giler cantik! siap rambang mata tengok warna dress ribbony ni. warna pastel baby blue sangat menarik perhatian, menampakkan si pemakai yang lembut dan feminine je..suker cik abang tengok. Dress Ribbony cantik dan pastinya harganya murah ini mudah digayakan untuk aktiviti kasual dan santai. Dress Muslimah ini cantik dan membuatkan si pemakai nampak bijak bergaya. Jum lihat koleksi warna terkini dress ribbony ni, ada lima warna baru telah diperkenalkan selain terdapat lima kaler sebelum ini yang telah direstock kembali.. Pastinya tertambat menawan cik abang sebelah pasti terpukau!

dress muslimah online malaysia baby blue
pastel colour ni cantik baby blue love sangat..
sangat sesuai untuk jadikan dress muslimah ni untuk pre wedding anda

dress muslimah untuk pre-wedding

dress muslimah murah online malaysia
dark purple ni cantik

dress muslimah murah online malaysia
nude blue yang sungguh aumm

dress muslimah untuk pre wedding kahwin
kaler terkois beige cantikk lembut je kaler dia

Terdahulu Iprincess Boutique menampilkan rekaan Luna Dress yang color blocking cantik dan georgeous sangat untuk gadis-gadis trendy dan comel seperti kamu kamu kamu..(tunjuk muka sendiri ok? ;)) ala entry Dress Maxi Muslimah Online Malaysia : Cantik, Murah!! dah baca lom? ketinggalan eh? sila baca sekarang jugak...!! hehe

Korang pasti tertawan..oh ya,, jika nak lebih banyak pilihan warna sila ke Facebook Page Iprincess Boutique terus, dan boleh inbox page atau sms/ whatapps nombor yang tertera k sayangku semua...ngantuk nyaaa besok last day sekolah,, harus tisur awal..semmangat semmangat beb! tata titi tutu!




sharing is caring!!

25 comments:

  1. Cantiknyaaa! Kan bagus kalau ada saiz besar sekali. hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu tu la sis...len kali kta cri yang plus size k.. :)

      Delete
  2. licha xbrni bli .. nanti singkat tak pun terlalu besar. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau selalu beli then u will know your size measurement sis.. :)

      Delete
  3. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  4. bagaimana cara nk order jubah ni

    ReplyDelete
  5. salam sis,, boleh inbox page atau sms/whatapps 0109720158 atau wechat: pinkbubblegum tq :)

    ReplyDelete
  6. blue pink pastel tu cantik! still available kah? pm

    ReplyDelete
    Replies
    1. yang tu hbis jual dh sis.. kaler lain ade lagi ..

      Delete
  7. Replies
    1. salam sis,, boleh inbox page atau sms/whatapps 0109720158 atau wechat: pinkbubblegum tq :)

      Delete
  8. Replies
    1. salam sis,, boleh inbox page atau sms/whatapps 0109720158 atau wechat: pinkbubblegum tq :)

      Delete
  9. kalau beli banyak ,, dapat diskaun dak ??

    ReplyDelete
  10. @nurhidayah: beli banyak dapat diskaun sis.. :)

    ReplyDelete
  11. Replies
    1. salam sis,, boleh inbox page atau sms/whatapps 0109720158 atau wechat: pinkbubblegum tq :)

      Delete