i

Saturday, October 26, 2013

(11Foto)Diana Amir kahwin | aww Cantiknya! Subhanallah

Tak habis lagi nak tengok gambar perkahwinan Diana Amir dan pasangannya, Habib Bullah. Memang Manis and sweet je Diana memakai baju nikah warna pink soft ni. Pastinya ramai yang terpaut hati sewaktu melihat gambar Diana kan..setiap gambar pasti korang cakap.. "alaa sweet nya" cantiknya gambar Diana Amir kahwin! Sangat teruja tengok gambar kahwin Diana Amir dan Habib Bullah yang diambil oleh fotografer rasmi, Samsultahir fotografi atau facebook Samsultahir Kaseh ni. I think they did a wonderful job. Gambar Diana Amir kahwin are super gorjess, angle cantik, jelas and have great compo! love love it. So siapa nak kahwin tu boleh lah jenguk-jenguk pakej fotografi perkahwinan yang dia sediakan k. Takyah banyak cerita jum kita layan 11 Gambar perkahwinan Diana Amir dan Habib Bullah yang bertemakan 'crystal garden'. Memang cantik..meleleh air hidung..hehe

tudung nikah diana amir
cantiknya baju nikah diana amir

perkahwinan diana amir

gambar kahwin diana amir
beautiful bride

gambar akad nikah diana amir
Memang sepadan
Bagai pinang dibelah dua

gambar diana amir kahwin


gambar diana amir kahwin
cantik pelamin Diana amir ni..simple but looks high class

diana amir kahwin

baju nikah diana amir

perkahwinan diana amir

perkahwinan diana amir dan habib
cantiknya pasangan ini.. 

baju nikah diana amir

Beautiful solemnization pictures from Samsultahir Kaseh

Teruja tak teruja tengok 11 Gambar perkahwinan Diana Amir? terus feeling-feeling nak kahwin jugak khennn nak pakai baju cantik-cantik, mekap cantik-cantik, gambar cantik-cantik..ok simptom penyakit ini akan berlarutan selama dua hari. sila dapatkan rawatan dengan segera, jika tidak dikhuatiri akan membahayakan jiwa raga. pesanan ringkas dari Dr. ayu.. :)


Juga menarik:





sharing is caring!!

10 comments:

  1. Memang cantik sangatt! Aaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  2. Muka Diana nampak lebih berseri & bercahaya

    ReplyDelete
  3. Sgt cantek.. Tidak kurang tidak lebih sbb tu nampak perfect n simple.. Ramai suka.. Happy tgk kan..

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. aok oh..kmk suka diat nya,, pasangannya pun kacak..

      Delete
  5. She is pretty and so as the spouse. sama padan :)

    ReplyDelete