i

Thursday, October 17, 2013

Aaaaaa Comelnya!! | Gambar anak aeril zefril dan Wawa Zainal

Dalam entri terdahulu Aeril Zefril dan Wawa Zainal akui sudah bernikah. Pelbagai respons dari peminat Aeril dan Wawa sendiri, malah ada comment dari uninvited judges.. ada pro dan ada kontra. Well it's reality in life. Ada orang suka kita and yet ada orang tak suka kita. Kita pun sama, right? Tak? You tipu! haaa... And we are here not born to pleased everybody, kalau fikirkan apa pandangan orang tentang kita, yes, serabut kepala. So pada ayu, biarlah kisah perkahwinan aeril zefril dan Wawa Zainal tersimpan rapi buat pengetahuan mereka sendiri, siapa kita untuk mengorek rahsia, mengadili, malah menghukum mereka padahal kita juga tidak sempurna. Apa yang penting kita doakan mereka bahagia dunia akhirat dan bahagia dalam melayari bahtera perkahwinan. Oh ya, bahagia dengan si comel ini..Aeril dan Wawa zainal mula berani berkongsi gambar si comel ini. Pastinya ramai di antara kita ingin melihat gambar anak Aeril Zefril dan Wawa Zainal, dua-dua hemsem dan cantik. Memang comel kan? Jum sama-sama kita layan gambar anak Aeril dan Wawa....


gambar anak aeril dan wawa zainal
comelnya anak Wawa dan aeril

gambar anak wawa dan aeril zefril
ieee tiutnyaaaa...
comel betul jari baby ni. 

pic courtesy: instagram Wawa Zainal 


sharing is caring!!

3 comments:

  1. sangat cute kan :D tp org pun sibuk2 nape...diorang dah nikah pun kan. baby comel plaktu :D

    ReplyDelete