i

Wednesday, October 9, 2013

BE Nuffnang 18,19,20,21 | Sayangnya NUFFNANG!


Hairan betul. Relationship iklan Nuffnang menempek kat blog pinkbubblegumprincess dengan entri update ni terbalik. Semakin jarang update semakin senang dapat BE. Ingat lagi bila ayu tak dapat nak update blog dalam kisah sedih di SINI? remember? Dalam hati habislah..blog tak update, habisla tabung nak beli mini cooper tak tambah-tambah. eh perasan. Kesian I will never have that my dream car! sadis. But Fortunately bila bukak akaun Nuffnang, siyesly senyum lebar..aaaa tak sangka, Nuffnang baik hati sungguh. CPUV 17 masih lagi on going, alhamdulillah. Empat CPUV baru menempel di blog iaitu Olay JAS BUndle, University of London International dan Chipsmore ade dua iklan..Slamat po. Belum cashout lagi untuk tahun ni. Ingatkan nak cash out hujung tahun nanti. Hopefully takde masalah sebab hujung tahun banyak SALE kuikuikui. Bagi yang belum rezeki, ingat rezeki tetap ada..Lambat dan laju sahaja perbezaannya. Usaha lagi. Boleh buat duit dengan blog, kalau rasa lambat nak jana income boleh daftar Share dan Churpchurp. or boleh rujuk entry Tips online sambil jana income.

p/s: keep up the blog traffic InshaAllah BE atau CPUV Nuffnang melekat. GoodLuck! :)



sharing is caring!!

10 comments:

  1. ain leh belanja abg ni tahniahhhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. ain?? eh eh silap orang pulak abang phat ni :p

      Delete
  2. owh really? fa baru nak blajar2 kenal dengan nuffnang nie.. ^_^

    ReplyDelete
  3. Tahniah.. Syukur, rezeki Allah. Teruskan usaha ber-Nuffnang. Hehe. :)

    ReplyDelete
  4. banyak nye... nanti nak shopping ajak la kite sekali ye.. ahhahah!

    ReplyDelete