i

Saturday, October 19, 2013

(6 GAMBAR)ZARA ZYA | heroin Love You Mr. Arrogant

Pastinya ramai gadis layan tengok Drama Love You Mr. Arrogant, slot Akasia di TV3. Sebuah komedi romentik yang pastiknya membuatkan penonton senyum sumbing dan tercuit hati tengok watak Zara dan Irham. Sweet couple gitu. Sebuah drama adaptasi novel yang sangat best! And Komen positif daripada peminat novel tegar, Novel Love You Mr. Arrogant ni best giler. Sampaikan banyak kedai dah kebisan stok Novel ini. Wah betapa hebat penangan drama ni khenn. Terdahulu heroin Setia Hujung Nyawa, Nelydia Senrose agak menempa nama di hati peminat, tapi sekarang giliran Zara Zya heroin Love You Mr. Arrogant pulak. Ok ayu tengok dari episod 1 Love You Mr. Arrogant lagi. Jum berkenalan dengan heroin drama ini iaitu Zara Zya, si cantik jelita manis sweet ni..

Biodata Zara Zya
Nama penuh: Zainurul Razia Bte Mohd Zainuddin
Nama Komersial: Zara Zya
Umur: 28 tahun
Tarikh Lahir: 22 Oktober 1985
tinggi: 153 cm
berat: 42 kg

Jum layan (6 gambar) Zara Zya heroin Love You Mr. Arrogant
suka sangat tengok Zara Zya bertudung
gambar zara zya bertudung
suka tengok Zara Zya bertudung, comel and sweet je

Gambar zara zya heroin

baca novel love you mr. arrogant
gambar terbaru zara zya

biodata zara zya heroin love you mr arrogant
mungkin kita terfikir kenapa Anzalna tak jadi heroin padahal dia lagi popular. Tapi after tengok Drama Love You Mr. Arrogant ni episod demi episod baru kita tau..kena Zara Zya jadi heroin. dia ada aura nya yang tersendiri, agak cheeky sedikit and berjaya membawa wata zara dengan baik. (but anzalna is nice too okay :))

gambar love you mr arrogant
suka zara dan irham

tonton drama love you mr arrogant
layan semua Gambar Love You Mr Arrogant kan?
so setiap isnin hingga khamis petang maka melekatlah di depan tv.. dating dengan Drama Love You Mr Arrogant ni :)




sharing is caring!!

8 comments:

  1. Mula-mula tengok tak berkenan dengan pelakon perempuan tu. Bila dah lama sikit baru keluar auranya. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehhee ayu start dari first episode lagi, tnjuk part handphone dia pink tu,, terus suka ha ha ha..and macam bersahaja je dia berlakon..

      Delete
  2. walaupun ramai meragui dia untuk watak zara pada mulanya,sekarang dah terbukti yang dia memang sesuai untuk watak tu

    ReplyDelete
  3. mak namee gila betul cerita ni !! smua orang lah gila cite ni !! ahaaa namee pun nk kne tengok nih !! namee pn pelik gak nape anzalna je tak heroin tp pompuan tu sesuai lg bwk watak heroinn :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahahha demam Love You Mr. Arrogant sekarang ni :)

      Delete