i

Friday, October 4, 2013

blog tak update siapa nak baca??

Assalamualaikum w.r.t. pembuka bicara..
hai sopannya lah alahai..anak siapa lah ni. Rindu nak menulis blog sampai tak terkata. padahal banyaknya dalam kepala. tak tahu bagaimana nak mula. :) 

Lamanya tak online..entry terkakhir adalah Shiseido Black Mask Review kira-kira tiga minggu yang lalu. Busy dengan kerja busy dengan kegiatan sekolah. dan selama itulah tak balik rumah, kesian my parents...Sedih bila my dad message and suruh balik sebab lama tak balik- he's just sedih anak-anak jauh dan mak bapak berduaan sahaja di rumah. 

Kenapa lama tak update blog? sebab kedua -laptop rosak. Ha ni kisah sedih saya yang kedua. Waktu broadband dah kena bar and limited access nak online..maklumlah bayar nye lambat ha ha ha,, so time nak dapatkan line yang kira stable ayu letak my lappy kat tangan kerusi. ingatkan stable sekali terbalik tak sempat pun nak selamatkan. memang terbalik. nasib screen laptop tak rosak. Dengan harapan menggunung tinggi, on laptop it says "disc read error" naaaaaaa hard disc rosak.huh melayang duit. padan muka. akibat nak save rm68 (sebab malas bayar cepat sebab belum sampai pun satu bulan pakai) dah terpaksa keluarkan rm300. hohoho nangis :') xpelah rezeki cina yang baiki laptop tak apelah. ayu sedekah.. cheyyy mengharapkan duit sedekah tu balik berganda kat ayu lagi. amiin.


walaupun ade smartphone tak sebest online gua laptop. kepuasan tu kurang. dan tangan panas..tak suka tak suka. so now..banyak cerita tertunggak dari ayu. so nantikan...eh ade lagi ke my blog readers? blog tak update ade yang nak baca ke?? huhuhu sadiss sungguh!

eh by the way..new Samsung GALAXY Note 3 looks tempting laaaa! aaaaaaaaa... please jangan goda saya!! tengok features nya yang menarik the bomb kat SINI..offer baik punya lah apepun adui ter 




chiow! till then, xoxo
beautiful :)



sharing is caring!!

10 comments:

  1. aha mmg cantik eh samsung note 3 ni.
    akak ni baru beli note 2. so lambat lagi kot kalau nak tukar fon hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la sis...baru je tuka phone baru dah ade yg baru keluar..

      Delete
  2. skrg pakai S4. tapi xbest. hoho..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe geng! pun pakai s4..tp ayu suka muahahaha

      Delete
  3. huhuhu teringat note pink saya yang dicuri masa wedding saya last 1 month++ ago.. rindunya :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. alahai sayangnya...plg penting kena jaga benda2 mcm tu time busy wedding huhu..

      Delete
  4. Replies
    1. hahhaha ditetaknya eh..sabar jak lah hahahha.. :p

      Delete