i

Thursday, September 12, 2013

Shiseido Black Mask Review.

Penat sepenat penatnya. So i pay myself a special treatment iaitu home mask treatment day! Panas-panas tunggu budak raptai perarakan, makanya kulitku ini harus diberi ganjaran. Shiseido blackmask : selalu dengar kan? and kalau mask hitam namapak elegan je, so gatal hati nak try. Smells good sweet je. Bila pakai i love pakai tebal sikit supaya nampak hitam betul ha ha ha ..dayang senandung! Shiseido mask ni ada calm effect, bila pakai ayus empat lagi take a nap, sedapnya tidur..sampai waktu bangun ayu realize bedsheet pun pakai mask jugak. tepi pipi ada corak cantik mask tercabut, kepala tersenget time tido hahahaha...bila kering shiseido mask macam getah, then peel off boleh tarik macam tu je. Ni ha masalah gadis berbulu seksi la kononnya. Ayu jenis yang mempunyai banyak anak rambut. bila pasang mask lupa masa nak tanggalkan. bukan main sakit nak tanggalkan sampai merah mata. nak nangis hohoho cengeng! after semua settle peel off pegang kulit, skin feel supple and putih berseri. Betul tak tipu. he

lah takyah cerita banyak tengok gambar Shiseido mask review dari ayu je ok? :)

ni bila mask belum kering, mata pun belum tido lagi..

final result. skin lembut ditangan...muka suci konon haha


itu je Shiseido blackmask review dariku. cuba jangan tak cuba.
Pasti suka..:)




sharing is caring!!

16 comments:

  1. namee try dua kali dah !!time pakai tu rasa tak sabar nk tunggu kering tapi bila nak cabut tu adoiii nyaa ! hehe. terseksa :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahha pengajarannya jangan sampai kena anak rambut,, depan2 je boleh..seksa amat..tp berbaloi1 ha ha

      Delete
  2. sy pernah cuba . memg best . tp x sempat nk tgk kesan pun sbb pakai 3 kali je. wkakaka

    ReplyDelete
  3. Sekali jark kamek makey nya. Geram nak coba gik.

    ReplyDelete
    Replies
    1. harus coba gik hehe suka,, tp kmk mok cri mask kaler purple gik muahahha..

      Delete
  4. :) nice review.. Moh cuba mask mary kay plak http://din-din-club.blogspot.com/ ..

    Btw Mok kim salam ngan kitak..rindu nya madah :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehheheh.. inshaAllah cuba juak...hihi kim salam balit.. :)

      Delete
  5. cam menarikk!! nnt nak try ;))

    jom singgah blog saya... =p

    ReplyDelete
    Replies
    1. harus try sis.. :) InshaAllah nnti ayu blogwalking k.. :)

      Delete
  6. untuk muka licin..x kisah laa kn klu sakit sikit masa nk tanggal...haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. well pernah dengar "beauty is pain" kan? hehehe..sounds true rite ^^

      Delete
  7. salam...

    luv to use it too... bila tarik kompom puas hati sebab nampak apa yg kluar and muka jadi lincin seketika hehe.. salam perkenalan.. do visit my page ^_^ http://wwweffafarhana.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam perkenalan effea...nnti ayu blogwalking blog effa k.. :) thanx sudi singgah sini..

      Delete