i

Wednesday, September 11, 2013

CPUV 17 Nuffnang | Digi Prepaid Project Zoom.


Lamanya tak update blog. macam-macam happen this week. busy sangat-sangat. Busy bawa budak untuk raptai Hari Malaysia ke 50 tahun Sarawak Merdeka di Padang Merdeka Sarawak dan Hari TYT on this coming weekend sabtu..and monday. Everyday bangun seawal jam 4..jam 5 pagi dah gerak supaya dapat hadir ikut timing tepat jam 8 memang budak dah tercegat berdiri tegak di padang untuk perbarisan kehormat mewakili Persatuan Kadet Bomba dan Penyelamat untuk Sekolah Menengah di Sarawak. So masa tak ada untuk blog, untuk online. bila tengok earning Nuffnang..senyum sampai telinga!! I love Digi..hehe dia bagi CPUV ke 17 dari Digi Prepaid Project Zoom. ni la yang ada untuk permulaan bulan September ni. hopefully ada lagi yang menyusul pelisss Nuffnang. Thanks to Digi telco..memang the smartest choice among all. oh I need my sleep now. esok nak turun raptai lagi..penat betul mak jemah..tata titi tutu.. adiossss guys!




sharing is caring!!

8 comments:

  1. perghhh leh belanja abg..tahun ni 1 pun xde lagi tau sob sob

    ReplyDelete
  2. thanks sebab jenguk blog saya,

    Jemput datang ke website baru saya ya :)
    Join la kalau tidak keberatan...
    Ruangan RSS Feed Untuk 4 Blogger Bertuah
    http://syokbah.com/ruangan-rss-feed/

    ReplyDelete
  3. hehe. nuffnang memang slalu mcm tu ..bila kita mcm tak update...banyak pulak cmpaign ada.. takpe.time campaign banyak ni...kerapkan update ok !biar earnings naik banyak !

    ReplyDelete