i

Saturday, September 7, 2013

12 Gambar anak Tomok terkini | Arrian : hemsem!

 Alahaiiii tak terucap kata-kata..nak jerit kuat-kuat "anak tomok arrian comel tersangat" boleh tak? cuteenya si arrian anak ayu dan tomok ni. macam anak orang putih pulak ayu rasa. pipi memboyot je. geram nak cubit! geram nak gigit! terbaiklah...paling comel!! Jum layan 12 Gambar anak tomok oiam ni. pasti korang terus teringin nak ada anak. hewhewhew.

gambar anak tomok terbaru

gambar anak tomok terkini
ahaha muka ni tak boleh belah..

gambar anak tomok
alahai hemsemnya arrian ni

siapa lagi comel? anak ayu dan tomok ke anak fynn jamal, arjuna? ehhe
dua-dua comel laaa

ieeee geramnya tengok gambar arrian terbaru ni

cute baby picture lah




cantiknya kulit baby..bersih tanpa noda tanpa cela..nak ada kulit secantik baby?
sila lihat entry ini.


alalalala montoknye awak arrian. ibunya gorjes teramat, simple and sweet!

comel sungguh! subhanallah


berliur tengok kan.. hehe setuju tak? 
comelkan semua gambar anak tomok ni? love love, i'm her fan. cheyy..

selingan kejap boleh? anak Shuib sepahtu dan siti sarah pun comel juga..
tengok gambar anak shuib montell ooooo...




sharing is caring!!

14 comments:

  1. comeey sungguh anak tomok...gerammmmmmm

    ReplyDelete
  2. anak ayu n fynn jamal. 22 comel siot...

    ReplyDelete
  3. Memang comel anak tomok ni. Macam anak mat saleh ☺☺

    ReplyDelete
  4. Comel anak pasangan Tomoknya. Ikut raut wajah ibunya orang tua-tua kata sejuk. :-)

    ReplyDelete
  5. comel sgt2 kan arrian !! namee pun selalu gak tgk keek and ig dia. hehe. anak dia sebijik ikut wife dia.comel sgt :D anak shuib n sarah pun sama....yg sulung pun comel gak ! :D

    ReplyDelete