i

Monday, October 21, 2013

BE Nuffnang 22 & 23 | Guess Jeans x ANTM

Alhamdulillah, BE Nuffnang dapat lagi. Kali ini dari Guess Jeans x ANTM. Thank you Levis Jeans. Feeling awesome..hehe. whoaaa bagi peminat-peminat fashion sekarang Levis Jeans active buat roadshow bila Levis Revel telah diperkenalkan. Levis merupakan denim wear yang sesuai dan cantik buat gadis serta semua perempuan di semua peringkat umur. Pasti you will flaunt your beauty in it. Memang nampak elegant tak kira size petite, chubby, slim. Ini Pasti!!

levis jeans ANTM

BE nuffnang jana duit dengan blogging

BE dari Guess Jeans ni baru-baru je minggu lepas, baru tertengok earning. Thanks Nuffnang for the CPUV campaigns sebab terdahulu dapat BE dari Chipsmore, Olay dJS dan University of London masih running lagi dalam blog. So rajin-rajinlah klik iklan untuk mendapat keterangan lanjut promosi dari mereka k.

Baru je haritu dapat hadiah wallet GUESS dari my mum. Hadiah sempena dia naik pangkat katanya..seronoknya nya kalau dapat Levis Jeans Free jugak kan.. 
levis review

levis wallet 2013

p/s; oh ya buat fans levis di Kuching Sarawak, Levis Revelakan buat  roadshow pada 18 hingga 20 Oktober 2013 bertempat di Spring Mall, Kuching. Ramai-ramai datang nanti yer, boleh tengok apa yang di offer :)


sharing is caring!!

10 comments:

  1. amboi. kita baru 1 cpuv. dia dah 23 yee... tahniah3.. *nada jeles*

    ReplyDelete
    Replies
    1. jangan jeles rezeki anda bakal menyusul hafiz :)

      Delete
  2. Wahhhhhh. X pernah gik dapat. Gney la mok dpt oh? Hahaa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. mun kmk tok eran ti, mkin x di update adanya

      Delete
  3. hye! i love your blog. very informative. jom visit & follow sekali blog sy =) wallawaniey.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. pinky2 blog..comel..hihi..mek xbrapa nak faham bh nuffnang tok..hohoho..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mula2 nang kelak mun dah lamak ktk akn faham..apply dolok k..

      Delete
  5. syukur alhamdulillah. keep on update blog okeh !! nnti duit BE naik2. hehe :)

    ReplyDelete