i

Thursday, November 29, 2012

petanda pilihanraya dah nak dekat?

op op op,..berhenti!! jangan langgar superman putih ayu! hehe..Bukan main laki uncle tu pergi depan revese, jalan lagi..memang terer lah main stering..takut jugak dia terlanggar penunggang motosikal dan basikal yang lalu lalang..tapi uncle itu hebat! jalan dah dibaiki sepanjang jalan kampung..makin lebar dah sekarang, tak lah sempit and susah nak parking bila 'peak' hour seperti hari raya...memang penuh sesak!! so i'm glad, thank you YB! bukan mengampu..ia kebenaran. Gambar tak ambik dari pandangan jauh, amik dari depan rumah je la ye..




memang kuat pakcik-pakcik indon ni kerja..letih kot nak tolah menda alah tu..dah la panas,, huhu
demi rezeki halal, dan berkat..


nah tengok, tar sampai depan rumah...memang terbaikla!..
terima kasih YB!! hohohooho...

ini petanda pilihan raya dah nak dekat ke? 
rasa bersalah la pulak belum sempat daftar lagi ni.. =.=''






sharing is caring!!

6 comments: