i

Sunday, November 11, 2012

Apa-apalah yang penting ko Cantik Neelofa!


Kesian tengok Neelofa, kena kondem teruk malam semalam. cakap she's tenggelam dengan penangan anggunnya Rita Rudaini, cakap Neelofa perasan cantik lah, cakap Anugerah Skrin boring sebab Neelofa pengacara..well, satu je yang harus kita ingat. 

We cannot pleased everybody. No matter how sweet or nice you are, its always somebody mad at you. there are always criticism for everything you do.  It's just a waste of time trying to make everyone to like you, so pleased yourself first! Remember you don't even like everybody... so nobody's perfect.. :)

biarlah depa kondemm, yang penting ayu adore Neelofa's beauty semalam,, gorjess sangat-sangat! Jom layan beberapa gambar Neelofa di Anugerah Skrin 2012...aww..look like a princess,,lagi-lagi waktu dia pusing-pusing turning around ngan gaun kembang tuh!! oh i'm melting.. truly love the evening dress macam cinderella dress!




image src: RotiKaya


p/s: apa-apalah depa nak bising, yang penting ko memang cantik Neelofa..jeles lettewww.. :p

Juga Menarik :






sharing is caring!!

15 comments:

  1. dia memang cantik.pelik jugak nape ramai yg xsuka dia. =.='

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. a'ah,, itu sbagai penguat semangat dia untuk terus berjaya jd pengacara kelak..hopefully..

      Delete
  3. Salam..mohon pekenan tuan tanah saya tulis pjg ckit k.tq
    Dari pandangn mata sya Neelofa mmg punya pakej amat complete..x perlu banding dgn artis lain kiranya dr segi fizikal ( cantik,kulit putih gebu licin mulus,wajah manis sedikit ego,ada lesung pipit lak tu,body mantap wpun agk rendah itu standard utk ketinggian wanita msia,suara gemesik).. pendidikan ( budak bijak, now undergraduate ambik double degree) background family( berada,educated,bisness minded) atitude ( optimis,berani,konfiden,outspoken,gila2, workaholic, sibuk dgn hal sendiri ) sya pernah kritik dia di Twitter kaw2 dn terkejut dia reply cool je and thanked me..she's talented cuma blum rezeki..

    Jd x heran klau dia byk haterz as well as lovers..sya pnah baca tweet sorg budak yg kwn dorg RT ckp "I hate Neelofa bcoz dia cantik,pandai,kaya,berbakat..it is too good to be true.adeke org perfect mcm ni..hate it" sumpah sye x tipu..tekejut jgak tgok persepsi diorg sampai camtu..dlm benci, boleh puji pulak..kelakar!! Saya harap Neelofa gunakan kebijaksanaanny semaksima yg mungkin..jd artis x ke mana..belajar smpai peringkat tertinggi n buat bisness lebih baik..dan pasal kecantikan saya nk highlight sikit..ramai org suka compare dia dgn org lain..saya x kata dia paling cantik..x perlu pun jadi PALING cantik..biarlah artis lain lebih cantik tak apa.buat apa jd paling cantik..tapi masih bergantung dgn VIP??? lagipun zaman ni org dah educated utk menilai..cantik bukan lg senjata utama..(walau apapun Neelofa ttp cantik dimataku)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahahaha cantik dihatiku juga!! hehe
      just love her for being herself, independent
      and smart (business minded thing)..
      she's just so inspiring! :)

      Delete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. neelofa memang nampak cantik malam tu..tapi tentatif persembahan malam tu boring..

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ah xdinafikan..majlis agak hambar dan lambat

      Delete
  6. cantik tapi perangai tu x berapa nak bkenan.cam perasan cantik sangat

    ReplyDelete
  7. idam cantik? cubalah resipi mudah fungus BBC MARDI Station hanya di MARDI Station CH

    ReplyDelete