i

Tuesday, November 20, 2012

Header blog dah bertukar! comel tak?

header blog kawaii pink girly

hihik,, dengan rasa gembiranya mengumumkan header blog pinkbubblegumprincess dah bertukar lagi untuk kesekian kalinya,, yang penting, still lagi kekal kaler pink walopon yang lain dah berubah tau! comey tak? kawaii ker? eheh perasan sendiri...header baru yang comel ala princess-princess ni di design oleh adik ayu, seorang designer kat company...haha sengaja gatal-gatal nak manja-manja mintak didesignkan header blog hehe..dia pernah design kad kahwin orang tau!..alah terpromot lak.. :p



tapi header blog pink ni takde gambar ayu lah,, xpe..utamakan nama blog dulu hehe,, sedih la pulak tukar yang lama dengan yang baru,, bengong tol! i'm gonna mis u..hehe..

cute pink header for blog

sokayyyy,, yang penting kaler pink kannn...! selamat malam semua... heppie!








sharing is caring!!

11 comments:

  1. wuuuu.. sedih dah takde header yg ada muka tuan blog :=( . nak tgk muke tuan blog hari2 sbb dia comel.. huhu :p

    ReplyDelete
  2. nak header baru jgk.... i like pink...
    salam perkenalan..
    http://nurulnamasaya.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. kenapa tukar.. letak lah yg ada tuan punya blog tu.. hehe.. btw done follow you , you must follow me back ! #425 http://ishasweetyluvu.blogspot.com/2012/11/beza-antara-suka-dan-cinta.html

    ReplyDelete
  4. tapi dah xde owner blog punyer gambar lorh..

    ReplyDelete