i

Tuesday, November 27, 2012

korean idol hairstyle inspire!


wah tajuk entry bukan main lagi kau jahhh...haha memandangkan rupa rambutku hidup segan mati tak mahu, nak kata rambut lurus tak jugak, nak kata perm hair style, nan hadoo...sekarang malas nak iron rambut and blow wat-so-ever tu.. entah (padahal cuti)..rasanya nak tukar angin lak nak ada hairstyle baru..ayu start rindukan rambut super straight yang dulu...should i make a bangs di dahi? ehmmm...imagine imagine..adakah seperti foto ini?

macam kenal kan..siapa siapa?? cer kasi tengok side tepi sebelah lagi...

macam kenal..serius,,bukankah ini Suzy Miss A? yang Haha suka dalam Running Man..
korang gila Running Man macam ayu eh? 

cantik rambut...nak rambut lurus lagii...kembalikan kembalikan...mengenangkan kenduri cousin tak lama lagi, sama tarikh dengan brithday ayu..30Disember 2012 nanti (harus korang letak lam reminder ok haha)..maka dengan itu saya memutuskan nak rambut baru...ececeh..macam ayu pulak nak kahwin prepare rambut baru .

macam fresh and young kalau rambut straighten kan...
wat if nak bagi colour rambut warna macam Suzy ni? 

apa kata merah...ayoyo..menangis my dad tengok haha

or patutkah blonde? adoiii ferasanlah nak jadi omputeh celupp...
a big no no!


so korang nantikanlah apa hasilnya nanti....
selalunya dah siap fikir kat rumah dah buat decision dah..
tapi bila kat kedai...boleh plan jadik lain pulak...mana tak..
seriously said..I am a really bad bad decision maker
boleh berubah in a split second..ayu pun fening! heee

chow lu...ngantuk..nite nite my littleLovers~






sharing is caring!!

10 comments:

  1. i willl!! hoho..terperasan kejap imagine sendiri lol!

    ReplyDelete
  2. misss...jgn!! nnti sy xda geng..:p

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...alaa miss boring suda rambut perm,, mls mo maintain ehhe,,
      just wait and see..lol

      Delete
  3. rambut Sandara Park lam MV I Love U tak nak try?

    ReplyDelete
    Replies
    1. park bom ke...baru perasan kat atas ni gambar park bom tercampur lak haha =.=''

      Delete
    2. no la Sandara Park, yg sebelah shave sebelah panjang tu
      really like that hair style on a girl....

      Delete
    3. oo...yg tu, xberani nak try..huhuuhu
      naik meraung my dad tgk nnti haha..

      Delete