i

Friday, November 23, 2012

Jom like blog's page.



whoaaa...ambik nafas dulu. malu pun ada. siapalah ayu.haha by the way, it's ok..It's time for me setting up blog's facebook page pinkbubblegumprincess [dot] blogspot ...oke i know panjang, tapi nak buat camana hehe baru buat 14 november lalu..malu punya pasal, so terkubur lah blog's page beberapa hari..daku kuatkan juga, tebalkan muka...harinih baru nak promot lol! hehe, demo nak kato apo pun, katolah..haha...ayu nak start aktifkan blog's facebook page pinkbubblegumprincess lak..ade ker like nanti eh? tengokla berpaa orang ja yang like..:p do like and support me ya..huhu....ada facebook page, lagi senang nak tau entry mana yang latest, tambahan ramai yang boring-boring luang masa banyak kat facebook, ada masa senggang waktu kerja, mengular la kejap...jangan lama-lama tau! kang kena marah dek bos..naya. :p nanti boleh lah baca blog entry ayu kat sana yer.. 

camner nak like? pergi sidebar...ade 'like box' kat sana...cer like k..thx for your support! tanya macamana cara nak buat "like box" untuk blogspot?

meh pergi sini.. Like box configuration, masukkan url page, masukkan ape yang korang nak (width 292,height 280, tick and untick apa yang korang suka and tak suka)..then get the code, amik yang code iframe k..itu jer..senang kan? gud luck... oh jangan lupa like page yer..thanks in advance,, cayunkk skett.. :)


p/s; oh tebalkan muka oh my oh my....kasi foundation tebal tebal... >.<''





sharing is caring!!

2 comments:

  1. oklah ya...at least ada juak org like...mun kmk kompom 0....hahaha

    ReplyDelete