i

Tuesday, October 2, 2012

Petua Menangani Stress: Help me!


tons of works awaiting me since lasts week
takde masa nak update blog,, nak main facebook,
nak bertwitter...nak...oh macam-macam...kerja macam orang gila..
otak pun rasa, tak betul bila pergi kerja pagi tadi.
bukan sebab Monday Blues, tapi banyak tul benda nak submit..
otak tak fokus, buat satu kerja, otak fikir kerja lain belum siap..aduii fening the very memeningkan..

sampai lain orang tanya soalan, bagi lain jawapan..
memang dah biol rasanya..
untuk itu, waktu stress banyak kerja, kerja menimbun macam segunung
tak habis-habis jugak...maka pengurusan stress amat lah penting!
petua menangani stress juga penting, kalo tak..boleh sewel aku ni!

siapa yang banyak kerja macam saya sila buat perancangan yang betul..yang penting didahulukan, dan yang penting sekali, buaaaaat je kerja tu, jangan fikir yang ni belum siap, yang 'nun' pun belum, kalau tak,, semuanya tak jadi dan otak pun stress tahap menggilakan..
(hahhaa memang kes merogol bahasa..:p)

buat ja satu persatu, InsyaAllah tanpa kamu sedari kerja dah siap....
me? huhuhu...belum siap lagi......last2 kepala pening, stres,,..jawabnya TIDO..hihihihi..
ubat yang paling mujarab! adios ;)



p/s: saya ada BE baru lagi..tenkiu Libresse! cayunk!! :)










sharing is caring!!

3 comments:

  1. tips y bagus.trimas atas pkongsian.

    done follow here=)
    http://myzelaries.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. After visiting your blog, I invite you to join us in the "International Directory Blogspot".
    "International Directory Blogspot" It's 159 Countries and 5519 Websites !
    Missing yours join us
    If you join us and follow our blog, you will have many more visitors.
    It's very simple, you just have to follow our blog, enter your Country and your blog url in a comment, and you will be automatically integrate into the Country list.
    We are fortunate to be on the Blogspot platform that offers the opportunity to speak to the world and to share different passions, fashion, paintings, art works, photos, poems.
    So you will be able to find in different countries other people with passions similar to your ones.
    I think this community could also interest you.
    We ask you to follow the blog "Directory" because it will give you twice as many possibilities of visits to your blog!
    Thank you for your understanding.
    Please follow our blog, it will be very appreciate.
    I wish you a great day, with the hope that you will follow our blog "Directory".
    After your approval to join us, you will receive your badge
    We ask that you follow our blog and place a badge of your choice on your blog, in order to introduce the "directory" to your friends.
    Regards
    Chris
    I follow your blog, I hope it will please you
    To find out more about us, click on the link below:
    http://world-directory-sweetmelody.blogspot.com/

    ReplyDelete