i

Friday, October 12, 2012

Heliza Helmi.

cantiknya wajah Heliza Helmi: putih, mulus, comel..
tak tau kenapa Heliza Helmi kahwin selalu singgah kat blog Pinkbubblegum princess..
naik hairan jugak,,pelik bin ajaib pun ada..rasanyanya Heliza Af ni masih dara sunti..kan? 
ker aku ni yang tak tau perkembangan dunia seni tanah air?

setau ayu, Heliza pernah jadi pengacara majlis Perkahwinan Irma Hasmie dan pasangannya, Redza Syah azmeer..Heliza kahwin, tu macam nonsence lah,,tak percaya a a a..... hehe
so maybe sebab jadi pengacara majlis kahwin lah kot...

ok,, takpelah jommm kita layan gambar Nur Heliza Helmi yang cantik ni...awww cantiknya dia..

heliza

gambar
Heliza Helmi Hijab...cantikkan? nak beli boleh order online...

gambar
comeyy mu ni..

cantiknya hijab style Heliza ni

macam muka Nora Danish pun ada kan? siapa setuju?

semanis wajah seri pengantin hehe suci murni..;)


p/s: satu matrikulasi dengan beliau and pernah tengok dia in person..memang cantik teramat u'olls..
sure, Tak tipu.





sharing is caring!!

11 comments:

  1. dia sangat2 cantik and cute! mcm bidadari dari syurga oh... :)

    ReplyDelete
  2. heliza tersangat la cantik...suci n bersih je muka... :)

    salam perkenalan...

    jom la join giveaway sye yg tak seberapa ini... http://www.alyzafisol.com/2012/10/anniversary-giveaway-by-alyzafisolcom.html

    ReplyDelete
  3. e'in mmg adore die.. die tersgt laa cantik..

    ReplyDelete
  4. saja singgah..matrix mane ea dulu??btw..dah follow u

    ReplyDelete
    Replies
    1. LMC- Labuan Matriculation College,,,thx dear.. appreciate it! ^_^

      Delete
  5. heliza memang dari dulu putih ke sis or lepas dia consume beutskin tu..?

    ReplyDelete