i

Sunday, October 28, 2012

Pengomen tegar atau silent reader?


kadang-kadang kita tengok followers satu-satu blog boleh mencapai sampai ribu riban..tapi comment yang singgah ada seketul atau boleh kira dengan jari..hehe mcm belog ayu jugak..pakai jari pun boleh kira..hehe

so, nak salahkan siapa? kalau nak tengokkkan viewer, ramai jugak dalam satu hari..tapi kenapa ada yang tak singgah komen? sebab malu? or tak tau apa nak komen..atau entri tak dapat pancing oarng untuk berkata sesuatu..cukup sekadar suka-suka nak baca..lepas bosan diri? hehe..

disebabkan itu, ayu masukkan top commentator widget dalam blog..its kind of appreciation untuk sesiapa yang datang singgah and comment...bukan apa, top commentator bagi free backlink pada blog kamu jugak..orang akan tend nak siggah and jenguk blog si pengomen tdi..aktif sungguh hehe :)

btw, untuk yang silent reader pun ayu appreciate sangat-sangat sebab singgah baca blog..ayu hanya ada kasih sayang jer nak kasi kat korang heehe..kalau takde korang yang silent readers, memang sumpah,, ayu terus jadi tak bersemangat nak menulis pun...thank you all..xoxo









sharing is caring!!

12 comments:

  1. Memang perlu memasang top commentators widget ni sebagai menghargai pengomen kita, kalau tidak rasa macam tidak di harga pula. tengok masih ramai blogger yang tidak memasang widget ni :)

    Kalau sudi join la contest saya, teka dan menang $$. mudah jer hehe mana tau dapat top up free. follow link ni http://berita-harian.net/contest/contest-teka-jumlah-mcd-sos-cili-tomato/

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeap,,, such a true thought...will check later k.. :)

      Delete
  2. Entri Yang Menarik ^-^

    Dah Lama Follow Blog Ni . Follow Blog Saya Kalau Sudi :)

    http://mynameishafizah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. sy pulak bru sempat menjengah setelah lama mendiamkan diri ! hehe . maaf ye . kesibukan mengatasi segalanye . cewahhh !

    ReplyDelete
    Replies
    1. lamanya tak dengar berita dari cik sengeh...bz tol dia hehehe

      Delete
  4. sy tgok mood gak la.. klu rase mcm ade idea baru komen.. hehehe.. btw nice blog!

    ReplyDelete
  5. kalo ramai2 silent.. rasa sunyi lak kan? hehehee

    ReplyDelete
  6. sbb tu ein lebih pentingkan readers dr followers... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tp followers juga penting dear..
      sebab drg lah yg jdik silent readers and jd inspirasi utk menulis eheh

      Delete