i

Friday, October 19, 2012

BE Oktober dah mula menyinggah.. yeay!!

apa itu buffered earning, blog jana duit online, cara buat duit online

ok, foiine..hepi sakan..that's is good enough to make my-hectic-and-weak weeks meaningful..yes, i'm not in a good health this week..too many works to be done, kepala pening, ada submission date, and everythings need in a hurry, .., padahnya,, tak cukup rehat, plus kepala berat, tekak sakit, mula batuk dan menuju fasa demam..and what really makes me sad that I am totally alone..hue sob sob...it makes me miss my lovely family and my boy so much huhu...nak bermanja-manjaan konon,, hee... but its ok..Nuffnag dah manjakan blog pinkbubblegumprincess dengan beberapa BE pun sudah ok..it cheer me up! walopun,, serba sedikit amount nye pun aku letak la jugak...no time nak edit actually...biorlah korang nak mengata pon..hehe..

ayu sakit, so kasihan lah siket.. ;p... thanks too Nuffnag by the way..and Libresse..korang ade yang pakai libresse eh? actually my mum yang pakai (overnight nyer) sebab sometimes heavy..,, try lah.. and suker pada This is a pair of Levis punya iklan sebab menginggah dan beri Buffered dan Meter earning pada blog ni..toce toce in advance hhee...len kali mr Nuffnag singgahlah beri Buffered earning lagi oke...lau boleh sampai sepuloh lah dalam satu bulan...wah tamak haloba sikap keji harus dijauhi...oh ok...sakit tekak takleh cakap banyak2...(ada kaitan eh? )...

gudnite,, tido dulu guys..love u all jugak sebab datang menyinggah... muaxx


p/s: aritu nyer Buffered earning dah jadi metered earning daaa......alhamdulillah jugak :)









sharing is caring!!

4 comments: