i

Tuesday, March 19, 2013

Buat duit online dengan Exabytes- cek pertamaku!


buat duit online dengan blog

Minggu lepas ayu dapat satu inbox dari one of my facebook friends, yang bertanyakan samada betul atau tak kita boleh buat duit dengan blog? sebab dia tak percaya pun. Bagi ayu, yes, blog memberi pulangan maksudnya boleh menjana duit online tanpa modal. Kenapa? sebab saya sendiri pernah menerima duit online hasil berblogging, terima cheque pertama daripada Nuffnag, dapat income online bila daftar sini  yes, tiada modal diperlukan, sign up blogspot free jer. modal hanyalah penulisan dan idea yang korang kongsikan dengan readers. Please be genuine and no copy paste ok. ayu akan kongsikan tips dari semasa ke semasa, so keep on reading okeyy..

So, ayu dah try membuat iklan dengan exabytes kontrak selama 3 bulan..and here is the check..alaaa...sikit sejemput je satu hari pun boleh habis amount tu. ye betul. tapi siapa nak bagi duit free? adalah jugak hasil menuai dengan blog pinkbubblegumprincess.blogspot.com ni kan.. hohoho.. so, inilah check pertamaku dengan pihak Exabytes..thank you for the opportunities :)

buat duit dengan exabytes

buat apa baca saja,, sign up account terus baru boleh judge kata-kataku ini palsu or sebaliknya.. ;)


goodnite LittleLovers! Onlinelah dengan bijak! Harus menyelam sambil minum air..
Think about it internet junkie like me ;p







sharing is caring!!

6 comments: