i

Monday, March 18, 2013

Biar betul -gelagat comel dan kelakar kucing untuk Monday Blues korang!

Oh noooo it's monday again. Memang monday blues tidak boleh dihindari sebegitu saja.. weekend yang sebanyak dua hari rasanya bagai tak cukup. semuanya kembali kepada rutin harian...bekerja. Tak payah nak monday blue sangatlah! jum ubati penyakit monday blues dengan beberapa gelagat comel dan kelakar kucing- kucing yang comel ini :)


macam kita jugak,, susah betul nak bangun pagi hari isnin..sedihnya lahai hati ni jela yang tahu!

oh ini sudah tahap monday blues yang melampau!

terkejut, pagi-pagi lagi kerja banyak berlonggok atas meja.
 kerja tak pandai habis daa :')

in split second, endless "what If" plays in your mind.
'What if' duit turun je dari langit and the lists goes on..merapu la my thoughts!

walau bagaimanapun hati ini tetap pasrah dan reda 

akan ku tempuhi jua Monday dengan tabah!!

Monday Blues not so bad actually. ok, statement hipokrit. :p




sharing is caring!!

1 comment:

  1. alolo comey nya ayu rasa nk picit2 pun hado ni ;-)

    ReplyDelete