i

Sunday, March 24, 2013

Gambar Fazura terbaru : makin cantik dia ni, lawa!!

One word! Fabulous Fazura. . cantiknya fazura, dia tetap puteri dihatiku hehe minat sejak Gol and Gincu lagi..sekarang makin cantik dan lawa. isn't she looks like a princess? gaya elegant, presentable and nampak "mahal"...setuju? angkat kening masing-masing. I love her hair,, how adorable..memang maintain, mana-mana gambar pun dia cantik, kena tag orang kat twitter pun cantik, lahh memang orang cantik macam manapun tetap cantik. Jum lah,, layan gambar Fazura owner House of Dolls boutique nih..hmm cantik with brain, pandai buat duit lagi..memang cukup pakej!


gambar fazura yang lawa



Dengar-dengar Fazura akan bergandingan dengan Shaheizy Sam dalam drama Kisah Cinta dalam slot lestary  di tv3 pada bulan April nanti. it's coming soon, dijadualkan akan ditayangkan pada hari selasa, 9 malam bermula 2 April 2013 kelak. Kita tunggu sama-sama nanti k. pasti i melekat kat depan televisyen hehe.


aww cantiknya Fazura

elegant fazura as always menambat hatiku.


ok, I'm her biggest fans..kalau lah dia tahu..huhu. 
Lawa-lawa kan gambar Fazura terbaru
Gambar Fazura yang lawa ni pun menarik jugak..
nak tengok Fazura live boleh tak? huhu








sharing is caring!!

4 comments:

  1. Dia sangat sangat sangat cantek! :)

    ReplyDelete
  2. Fazura dlm kategori gorgeous.. sama la, saya pun minat Fazura sejak tgk gol&gincu.. seangkatan ngn Sazzy falak.hehe. pastu,cara dia bercakap pn sya suka. Kiut ja tgk ^^

    ReplyDelete