i

Saturday, March 9, 2013

10 gambar Bella De Luna Valentina: anak Stacy Af yang comel gila!

bella d luna valentina anak angkat stacy af
Comel tak comel?? aww geramnya ayu tengok muka comel ditambah lagi aksesori yang cute di kepala,, bertambah kekiutan budak ni. Nama pun bukan main kelas lagi,, Bella De Luna Valentina.. cantik namanya seperti tuannya. Nama dipilih oleh stacy sendiri. Mungkin disebabkan Bella lahir pada 14 Februari 2012, that's why nama dia ada Valentina..kot..hehe pandai jer i teka..mungkin ada yang hairan..kenapa stacy  af belum berkahwin tapi sudah ada anak..? Jangan salah faham, Bella De Luna Valentina ni anak angkat stacy. Mulianya hati, kalau ramai yang macam ni kan bagus.. salute..

Jom layan Gambar comel Bella De Luna Valentina anak stacy nih, yuk!! aww comelnya nak Kiss sikit Bella!

gambar bella de luna valentina terbaru

gambar comel bella de luna

apasal muka camtu? haha comel 

gambar bella de luna valentina anak angkat stacy
oh so cute awak Bella!







p/s: teringat ada seorang kawan bagitau yang dia nak ambil seorang anak angkat kalau dia tak kahwin jugak bila mencecah umur 30 tahun kelak..hmm..aku? hmm jodoh ajal maut di tangan tuhan.. hah alasan lah sangat.  good nite!

ada aura primadona macam maknya... :)

updated! bella dah besar
gambar anak stacy terkini

gambar bellaluna anak stacy terkini

gambar bellaluna anak stacy terkini

gambar akim dan stacy serta bella

Gambar stacy dan bellaluna di hari pertunangan stacy dan akim

Gambar stacy dan bellaluna di hari pertunangan stacy dan akim




sharing is caring!!

12 comments:

  1. kalau dapat pasangan muslim yg jada budak ni kan lagi bagus.. hehe dah besar konfem cun budak ni nnt.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. konfem cun and lawa,, boleh jadi retiss hehe

      Delete
  2. comel sangat2, first time tgk budak ni igt kan anak korea sesat.. rupanya anak angkat stacy.. ^^

    ReplyDelete
  3. comelnye anak angkat stacy ni , geramm tengok muka dia :)

    ReplyDelete
  4. gambar last tu kiut.. mcm nak picit2 je bdk ni

    ReplyDelete
  5. mmg comel

    *ayu ramai yg kata x leh komen tp ada yg boleh komen..utk mudah ayu right click then open with tab..rasa nya buat mcm ni kompom kuar kotak komen tu..xde buat ape pun sebelum ni tp ramai komplen pasal ni kat blog phat

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ah...click2 comment box susah nak keluar hm..last2 xleh komen :'(

      Delete