i

Tuesday, March 26, 2013

Hello Kitty : i love it, do you? aww comelnya


 konon-kononnya berjiwa keanak-anakan la kut minat Hello Kitty. hihi, ada aku kesah? kalau boleh semua nak pink, semuanya nak hello kitty. bolehla perasan comel lagi, feeling-feeling belasan tahun padahal 4 years ahead nak capai 3 series. omaiiigadd..ada aku pedulik? hihi jum buat peminat-peminat hello kitty di luar sana or maybe your girlfriend sukakan hello kitty,, jum kamoo cuci mata tenangkan jiwa tengok Hello kitty ni, eh?

alolo comelnya..ni gambar bilik anak erra fazira aleesya..secomel empunya nama and diri.
super like!


mana nak dapat beg begini? cool moustache hello kitty..

alalala comelnya this hello kitty bus..soo pink!

wow!! i want this bedroom..simple but @_@

nak makan pun sayang.. 




dengar-dengar ada Hello Kitty town di Nusajaya, Johor
betul eh?? siapa dah pernah pergi? boleh tahu berapa price masuk hello Kitty town ni? berbaloi tak?comelnyaaaa.... i wish i will be there one day...





sharing is caring!!

6 comments:

  1. Yes dear. Hello Kitty one of the Legoland's garden. Dgr kate RM50 per person :)

    ReplyDelete
  2. kalao bebetul minat hello kitty memang berbaloi jugak la p hk world nusajaya kalo nak dibandingkan p poruland kat japan...hehehee

    meh la dtg blog ai tgk my collection... :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye ke?? niceee...in shaa Allah akan singgah k.. :)

      Delete
  3. I love Hello Kitty! comel sangat!:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. me toooo...memang obses dengan hello kitty hehe :)

      Delete