i

Thursday, May 31, 2012

My Hello Kitty day!!

Cuti sekolah sungguh membosankan?? lepas ini tidak lagi hehe
time cuti ni la kita meng'optimumkan' penjagaan diri, wajah dan body 
contohnya belaian untuk wajah
dengan
HELLO KITTY mask ini...

alololo sungguh comel Hello Kitty mask ini..
beli sebab i loveeeee Hello Kitty much much hehe..


Dalam cuaca panas, pakai mask rasa sejuk dan tenang memang Perfecto! rasa diri dimanja,,padahal sebelum ni kadang-kadang skip pakai mask sebab bz..ah alasan sungguh! Bau Hello Kitty mask ini pun sedap and wangi macam bau Hazeline Snow..Ingat lagi Hazeline Snow? yang kita pakai waktu kecik-kecik dulu hehe waktu pakai mask terus feeling-feeling masih kecik and rasa comel. actually i love everything which reminds me of my childhood time..if i could buy the time machine kan...i want one! hehe opps out of the topic sekejap.



lepas pakai mask skin pun feeling fresh and supple..
love it!

owh i wore Hello Kitty sunglasses..feeling cute de..aww @_@

-i love my Hello Kitty Day, do u? hehe-



sharing is caring!!

4 comments:

  1. sunglasses hello kitty?cute :)

    ReplyDelete
  2. yeapp...suka Hello Kitty sunglasses..so comel hehe

    ReplyDelete
  3. mane nak cari mask comel tu ..?

    ReplyDelete
    Replies
    1. online shop... =) actually beli Hello Kitty sunglasses, dapat free mask Hello Kitty..cool x? heee~~

      Delete