i

Wednesday, May 23, 2012

terkejut!! Subhanallah cantik betul mak Neelofa.



bila first time tengok gambar ni sempena pengenalan 
produk Bellavitta oleh Neelofa dan keluarga
dalam benak fikiran i
"yang tengah tu mesti mak Neelofa, sambil diapit oleh Neelofa dan kakaknya"
#my thoughts lah kan...

sekali browse through comment orang terkejut!!
rupanya
mak dia yang kiri tu....

Subhanallah..cantik and rupa masih nampak muda.
lawanya mak neelofa.


memang kecantikan warisan turun temurun kott alahai bertuah badan..
rahsia kecantikan? hmm produk Bellavitta lah kot..huhu


p/s: mesti awal2 perlu ada kesedaran penjagaan diri dari segi kecantikan wajah dan bentuk badan sejak sekarang! sebab saya berazam nak jadi mama lawa jugak untuk si kecil saya...
amboii kau, kawin pun belum lagii!!

oh, sila down bersama saya :'(  hehe







sharing is caring!!

11 comments:

  1. Sangat cantik dan muda Mak Neelofa ni :)

    ReplyDelete
  2. my first thought pun macam awak..
    haha..siyesly mak dia muda!

    ReplyDelete
  3. haha oke tertipu jugak. waaaahhhh~ nak macam ni jugak nanti. bole tak? hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahha boleh2 start penjagaan kecantikan bermula sekarang hehe ;P

      Delete
  4. abes yang tengah tu siapa?? nenek neelofa ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ah..nenek Lofa...cantik dari nenek sampai ke cucu..

      Delete
  5. tgk neelofa da tau mak dia cantik..
    yg tgh2 tu sapaaa

    ReplyDelete
  6. la..1st tgk pun igt yg tgah mak dia..ehehe..msty mix mak dia kan ? Bertuah badan

    ReplyDelete