i

Monday, May 7, 2012

Saya sudah ada pengganti.Do meet him.

 i love cats...do you?
kadang-kadang balik rumah semata-mata nak jenguk my cat..
rinduuuuuu....gomol2 and kiss them buat hilangkan stress kerja..
hurm..kerja sekarang walopon naik gaji, tp pening jugak kepala sentiasa menimbun mcm tak pernah habis..
eh tetiba ter'curhat' la pulak kat sini hehe, u'ollss oke kan??
weee~


Still Remember my post My beautiful cats. All died in a week? huhue sedih!
walaupun kuching saya yang comel ini pun sudah tiada..and kucing Ayu yang gemok penuh kegendutan ini pun meninggal..Comel tak comel?? click the link hokkeyy!


saya sudah ada pengganti :)
nama dia Hemsem.
and he is sooooo gendut!
kesayangan all my family members ni!
mana tak, bangun tdo jer terus kiss semua org..manja betul!
pandai memujuk kalau nak di kasi makan

sebab ko chomel lah i membuatkan mak pileh kasih nyeng!!



aww..miawww..




sharing is caring!!

6 comments:

  1. err saya phobia dengan cats , hehe

    ReplyDelete
  2. mna ambik kucing nie?org pun ada kucing.....special pun kucing..suka mkn eskrim dgn durian.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahha memang special tu...pelik tul makan fevret dia hehe

      Delete