i

Saturday, May 5, 2012

Tahniah Awal dan Scha! Sah suami isteri [Gambar]

hurm keciwa betul last night?
kemain lagi awal mandi, kemas-kemaskan diri
konon-konon pergi kenduri la jugak tapi via tv la khannn..
over tak u' olls..? hihik

tapi hampa...semuanya palsu!! [sambel letak tangan di dahi]
ditangguh jam 12.30 tgah hari tadi..tapi disebabkan jiran lama datang ke rumah
jadi i pon sibuk,, tak sempat pun tengok Live streaming tu jugak..sob sob sob..

untuk pujuk hati..jum layan gambar pernikahan Awal ashaari dan Scha Al-Yahya..temanin gue yuk!

oh!! saya keciwa...Mr-Smart-Guy ini sudah berkahwin...oh my..nangis dulu..

aww sweet giler la Awal dan scha..

Semoga kekal hingga ke akhir hayat..

upacara pembatalan air sembahyang..pelamin akad nikah scha dan awal cantik sangat..

Cantiknya Scha kan..baju nikah scha cantik, mekap cantik what else?



Semoga perkahwinan Awal dan scha kekal hingga ke akhir hayat..
and jadi sweet couple dihati ayu selalu..and sama sama kita nantikan gambar anak scha al-yahya dan awal ashaari..mesti comel kan?

p/s: oh bytheway,,i nak ucap Selamat Pengantin Baru buat Fasha Sandha dan Jejai...Should-to-mention that Fasha Sandha look gorgeous dalam baju persandingannya..so sweet just like a princess!

cantik baju nikah fasha sandha

fasha sandha dalam busana nikah cantik 
dah jodoh..doa jer utk kebaikan k..

[p/s aku yang terpanjang ni lol!]


sharing is caring!!

7 comments:

  1. bagai pinang dibelah dua.. sama padan... www.redlomo.com :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tats true...sama padan, sorang kacak sorang lawa giler

      Delete
  2. Astro ada masalah teknikal le tu.

    ReplyDelete
  3. scha and awal sgt secocok,muka dia orang sgt secocok

    ReplyDelete