i

Friday, November 25, 2011

Wow Anastasyea[dot]Com buat segmen Bloglist untuk setahun, Jum join ramai-ramai!!


backlink tu penting untuk traffik blog
anda tahu itu bukan?

kalau tersenarai dalam bloglist kat laman web yang popular, berpengaruh dan ramai pengunjung
siapa tak nak kan?? tentu trafik akan mencanak naik...tak nak rugiii betul..dalam dunia blogging ini, kalau entri bagus, content menarik tetapi takda pengunjung tak guna jugak kan?? siapa nak baca? diri sendiri?? betul tak?

So jum join ramai-ramai masuk segmen Bloglist Setahun Dari Anastasyea.com ..Ayu dah join segmen ni, anda bila lagi??


syarat-syaratnya mudah saja...
1.buat entri bebas dan link kan entry korang tu kat blog Anasytasyea.com. -checked!
2.perlu like facebook dan click button Google+ untuk Entri dia Kamera DSLR Nikon D90 Gadget Idaman aku -done!
3. ada twitter? nah anda retweet Entri beliau Kamera DSLR Nikon D90 Gadget Idaman aku. yang ini terpulang dengan korang k...janji ada twitter.. =) -done jugak!
4.Last but not list, print screen syarat kedua yang korang buat tadi...sebagai bukti korang dah tweet, dah like facebook link dan click button Google+ link itu tadi..macam ayu buat ni...


ayu orang ke-12 yang click button Google+ okay...dan print screen mesti tunjuk nama korang k...macam nama Ayu Lil'princess tertera kat situ..ada faham?


ayu dah tweet jugak... =)



dah siap buat kesemua syarat, tinggalkan link entri anda kat tempat komen entri Bloglist Setahun Dari Anastasyea tadi..settle. cukup semua syarat, anda masuk bloglist beliau.senang tak senang caranya?? takyah nak pakai teknik SEO berbagai...buat simple ja,,


oh ya dan tarikh tutup adalah 4/12/2011 11.59 malam ok... =)


sharing is caring!!

2 comments: