i

Tuesday, November 22, 2011

Buffered Earning untuk November 2011- Thanks Nuffnag!!



wah..terima kasih kepada Mr Nuffnag =) Nuffnag ni nakal...dia akan berlegar-legar dan muncul bila-bila, when kita tak expect pun..kalau time kita asyik nak check account Nuffnag, dia selalu buat kita tunjuk muka sedih depan skrin ='[ ...tapi bila kita tak pedulikan dia, Nah muncullah Buffered Earning berbagai..campaigns..hurm..memang mu suka main tarik tali kan Enchik Nuffnag! main-main manja dengan Ayu...tapi takpe...i maafkan u...main-main la sini lagi nanti k..hiihik...Kali ni BE untuk bulan November dari Maybelline Fashion Week 2011..well Nuffnag, you are nice to me in November...Please be nice again in December okay... =)


p/s: Tengs Nuffnag, and so many thanks to rakan rakan semua yang singgah....i love you all =)












sharing is caring!!

6 comments:

  1. tahniahlah dapat nuffnang bukan senang tu

    ReplyDelete
  2. @aReLaN mula2 tak perasan sekali hatiku melonjak kegirangan hehe,, takpa,..ada BE singgah kat blog Arelan nnti k

    ReplyDelete
  3. tak pernah dapat pun BE..bagi la sikit tips..hehe..sudi2 kan klik tweet,like dan +1 kat entri contest gadget impian..hehe

    http://paihujey.com/blog/apakah-gadget-impian-pilihan-aku/

    ReplyDelete
  4. @paih ujey kalau tips ayu check link ini k..http://pinkbubblegumprincess.blogspot.com/2011/10/dua-buffered-nuffnag-berlegar-lagitengs.html

    ReplyDelete