i

Sunday, November 27, 2011

Pregnancy Photography ideas...budak-budak..sila jangan tengok!



Perempuan yang tengah preggy tersangatlah comel!
suka tengok...semuanya kembang, berseri...suami suka
sebab bini dia makin sexy, sipa tak suka bini sexy wei? hehe

jum layan pregnancy atau maternity photography ideas ni...

owh sebelum tu,
kenyataan dibawah akan menyebabkan anda akan
lebih menyayangi ibu anda

yang telah melahirkan anda...


I LOVE YOU MUM
wow..cool dalam air oh

tema chomel..bila black and white then ada kaler merah. =)
maternity
super adorable..luv it
pregnancy photo ideas
cute couple

Lol!

nice with ribens

menghitung hari ya Timah?

hahaha takut pulak tengok yang ni..

cliche..

manyak maternity sexy pose ini ooo....kalau kita baik takyah la..
kalau nak pun biar laki yang amikkan gambar and cuci sendiri..tapi cuba imagine, what if anak-anak dah besar, then dia p selongkar rumah..tiba-tiba terjumpa gambar separuh bogel anda...apa kes?? malu? hehe...itu fikirkan sendiri ya...=)


p/s: oh trend terkini wanita Jepun...kalau preggy jer, dorang akan pergi ambil gambar pregnancy photo naked di studio...pheww gila siott...malu mak kalau anak-anak or orang terdekat tengok...hihik...

#nak buat maternity photo? alaa...buat yang simple2 aja udah ler....janji ada memories ^^


sharing is caring!!

4 comments:

  1. nme pn jpon.ank sket.so jrg pregnant.dh pregnant tu mmg kenangan kaw2 la.huhu...tp pregnant women are sexy.

    ReplyDelete
  2. nang sexy bha..kembang jak segala..ngeh ngeh..

    ReplyDelete