i

Saturday, November 19, 2011

Aisywarya Rai lahirkan Baby girl!


lagi sorang aktress wanita yang cantik dan jelita, telah selamat melahirkan seorang bayi perempuan 16 November 2011 di hospital Seven Hills yang terletak di pinggir bandar Andheri, Mumbai. Oh adakah benar kajian wanita cantik lahirkan banyak bayi perempuan? atau hanya suratan kebetulan? hmmm..ada lojik juga..Namun yang pasti kelahiran puteri ini mungkin memberi seri kepada Bollywood Royal Family ini-keluarga Bachan =) hal ini kerana Amitabh Bachan dengan gembiranya menyatakan bahawa dia kini bergelar datuk kepada seorang bayi yang comel di laman twitternya. Rasa-rasanya baby girl tu lawa ohhh macam baby Suri anak gadis Tom Cruise dan Katie Holmes. ala comey comey budak ni..

alaaaaa...nak tengok nak tengok gambar anak perempuan Aisywarya Rai lah........




sharing is caring!!

0 10 orang send love letters:

Post a Comment