i

Thursday, November 24, 2011

gambar perkahwinan Syeera Ayob dan Zahiril Adzim : oh cantiknya

princess like Syeera...gorjes plus cantik lah dia ni

ingat lagi kat kad kahwin tema vintage Syeera Ayob dan pasangan, Zahiril Adzim? Cantik tarikh kahwin mereka...20112011...romantik lah tarikh iteww...tau, walaupun dah berapa ari i tak kesah nak upload jugak sebab tergamam tengok kicah cinta dorang terukir indah dalam gambar...suka tengok hasil tangan Jangguttouch.com untuk photo perkahwinan Syeera Ayob dan Zahiril ni..i love the tones, and kaler tak lari and tak nampak gambar terlalu di edit...natural + warm, sejuk mata memandang...i really adore their work..






suka wedding tone macam kat gambar bawah ni..siapa bole buat ah??
if xkesah ajar ayu boleh??





dress like princess by very talented hatta dolmat... i love his creative work..mcm ramai artis pakai khidmat dia sekarang kan...sentuhan dia feminin and i suka...nak jadi princess jugak..tapi mahal kott...huhu, takpa tengok pun jadi lah khannnnnnn......

nak view gambar lagi?? pi serbu ramai-ramai
jangguttouch.com/blog/ dan laman facebook hattadolmat sekarang jugak okeh!!


teringin tak teringin nak kawen?? hehehe

sila sila la berimaginasi ohkeh.... =)

jum layan gambar majlis resepsi Syeera ayob yang comel ni pulak..



sharing is caring!!

1 comment:

  1. wah, cantiknye tema n baju dorang...
    baru taw zahiril dh kawin..
    hihi..
    saye x taw bab2 retis ni..

    ReplyDelete