i

Saturday, August 11, 2012

Ah you are so cute Lincoln Paul lambert!!

boring hari ne,, so layan la Star King,,
suka tengok artis korea..nak dapat idea gaya rambut cantik konon nak buat hari Raya nanti...
tapi i terkesima u olls, tengok young magicians yang comel tak hengat!!

Lincoln Paul Lambert
lincoln paul star king

aduii comel giler budak ni..raya nak peluk-peluk jak...gigi cute, muka jambu
awww...i'm melting tengok dia wat magic..umo baru 4 tahun..

jum lah layan kenapa i said Lincoln paul Lambert ne budak comel tak hengat!
lincoln paul lambert
he got smieyes...smiling eyes..

baby korea comel
alolo comel nya awak Lincoln Star King!

cute lincoln paul lambert
ala innocent nya muka ko ni!! i terjatuh chenta la..

cheeky cute lincoln paul lambert

lincoln paul lambert

cute korean baby boy name
ahhh cute gila kan??




lincoln paul lambert
gud boy...erm..justin bieber hair?? hihi

sign of cuteness..hehe

baby korea comel

Nah! kiss for you baby! u go Lincoln!
adeii suda lah..gile aku menengok gambar nya yang comel-comel nih..
suka and jatuh chenta...

best Star King hari neh...i loikeeee..






sharing is caring!!

10 comments:

  1. eh! comel sgt ni! rase nak kidnap je!

    ReplyDelete
  2. awk ingt x episode star king yg kbrapa yg lincoln buat magic tu? ;)

    ReplyDelete
  3. alaaaa....sy pun tak ingat hari tu...mmg comel gila dia waktu tu..seronok tengok

    ReplyDelete
  4. comel gila dia buat ,magic ekeke.

    feel free lawat my blog, TQ =)

    ReplyDelete
  5. a'ahhh comelll time dia suruh orang kira satu dua tiga before dapat result XD

    ReplyDelete
  6. nk website utk tgok star king bleh??

    ReplyDelete
    Replies
    1. cari kat you-tube ade kot,,selalu tgk kat tv kbs korea je..heee

      Delete