i

Friday, August 3, 2012

Jubah: Antara koleksi menarik untuk raya Aidilfitri 2012

fuh sekarang ni intrend orang pakai jubah denim, jubah cotton, jubah ala-ala dress, jubah shiffon..
malah pattern dan hiasan jubah semakin cantik and buat golongan muda pun xdela rasa malu unutk menggayakan Jubah lagi dah..


kaler jubah pun dah tak terbatas dengan warna hitam, dark blue and coklat je kan...banyak pilihan..
ada warna merah, oren, hijau, biru lembut sesuai untuk golongan remaja yer dak?? sampaikan Jubah denim ada yang berharga murah sekitar rm80 sekali harga pos..senang kan sekarang? nak shopping pakai jari pun boleh..tak payah bersesak-sesak dengan orang ramai lagi-lagi dah nak menjelang raya, dengan nak jalan jauh,, dah la puasa..so beli secara online adalah alternatif terbaik sekarang,..

Jubah denim raya 2012
 murah only rm80 including postage..giler murah


Jubah shiffon pun ade..colourful and nice too see 

sekarang orang suka jubah denim..
nak pegi jalan-jalan shopping pun boleh,, secara leisure and simple yet sweet kan?


antara kesukaan saya..cantiknya jubah cotton raya ni..saiz terletak
benang pun cantik tersulam..i looove it

jubah chiffon

Jubah shiffon colourful...macam paddlepop la..hehe

tapi saya paling suka warna biru ni....setenang air di lautan..cheyy
\
personally think,, sweet and soft colour untuk remaja macam kita...well nak tambat hati si kumbang pada hari raya nanti ekekekke

semuanya boleh didapati di Iprincess Boutique...

i loiiikeeeeee...Happy Shopping :)







sharing is caring!!

1 comment:

  1. Boutique ni kat mna ye..sy nk g sana nk beli baju..

    ReplyDelete