i

Friday, August 17, 2012

sehari lagi nak raya lah!! dah ready?


Syawal dah nak tiba, tinggal satu hari lagi kita akan beraya!! so how's your preparation untuk raya? berapa helai baju korang rembat untuk raya tahun ni? ayu sederhana ja,, 3 baju raya heee..cukuplah..dah kemas rumah?? penat jugak rasa dua hari terakhir ramadhan...dengan nak fikir dengan penataan susunan ruang tamu rumah nak kena kemas,, adoii..time nielah kita bertelagah pendapat satu fikir nak hias ikut citarasa masing-masing..hahah..ermm ayu buat gubahan bunga tahun nie..rasa lucu jugak sebab its my first time, selalu malas nak fikir n tak semangat pun nak buat eventhough my dad marah kami adik beradik( semua perempuan) tak pandai buat gubahan bunga, and kami terus rembat je bunga and pasu yang siap digubah..but this year berubah, buat gubahan bunga *aiyoo tengok sendiri cantik la org tengok tak tau la pulak..citarasa masing2 ann...hahaha ayat cover diri u'ollls.. :D and taun ni pun semangat nak buat biskut raya and kuih raya...erm maybe sebab kami rasa best buat semua tu rasa main pondok-pondok...weeee seronok!! so how's yours??

2 hari lagii nak raya jangan ada yang hempuk suami sebab tak dapat beli baju raya tau,, jangan stress-stress pulak bila bini minta itu ini yer abang-abang! ohoho...oh ya..ada ke kes gaduh and protes antara suami isteri sebab tak dapat balik raya rumah sendiri?? or ada tak yang dah stress sebab bingung dengan soalan panas "bila nak kahwin" sentiasa berulang setiap tahun bila sanak saudara datang berkunjung ke rumah? oh oh oh...yea,, i personally admit that im a lil bit..erm not a lil bit actually...it is alot hate that question soo much! ahh please stop it la...kasihanilah hamba...heeee~

Di kesempatan ini, ayu ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri buat yang mengenali ayu..secara personal or yang kenal dari facbook or via blog pinkbubblegumprincess, maaf zahir dan batin, maaf jika tersilap tutur bicara terkasar bahasa, i'm not an angel,, i'm human k..Salam Aidilfitri semua... :)


thanks for stopping by and love to read what i wrote here,, thank u soo much being my silent readers.. :)



sharing is caring!!

0 10 orang send love letters:

Post a Comment