i

Friday, August 10, 2012

Kerat jangan tak kerat! Ada berani Bro?


terpanggil untuk meng"highlight"kan kisah ini...Tiba-tiba saja Johari pain boleh jadi terkenal satu Malaysia dengan kata-kata sinis nya iteww haha...makanya, jangan pernah sesekali merendah-rendahkan keupayaan orang lain. potensi seseorang, siapa kamu untuk judge Pandelela Rinong? 

Pandelela Rinong menang pingat gangsa, berjaya pecahkan dominasi pingat Olimpik dari Badminton ja..atlet perempuan pertama Malaysia yang berjaya mendapat Pingat di Sukan Olimpik London 2012 and she won a bronze medal..!


nak kerat kote? kerat lah!! berani berkata berani tanggung beb!
tak ber'kote' lah ko raya ne ye..



Ini bukan calang-calang sukan..Sukan Olimpik tu...peringkat dunia  and Pandelela Rinong berjaya dapat tempat ketiga..and she is 19..!! hopefully, ini permulaan kepada pencapaian yang seterusnya untuk Pandelela..maybe will get a gold medal one day?? who knows right... :)


Well Done Pandelela rinong, we're very proud of you..
penerjun ketiga Terbaik dunia..
that's pretty awesome girl!



p/s: owh tak lama lagi nak raya....hari melihat Anak bulan adalah Sabtu, 18 Ogos 2012 bersamaan 29 Ramadhan 1433Hijrah...yeay...tak lama lagi nak raya...raya, raya, raya!!!
berapa baju lai baju raya korang taun neh???











sharing is caring!!

4 comments: