i

Sunday, August 26, 2012

Esok dah ahad!! how's your Raya?

Salam Syawal ke -7...dari kami sekeluarga...Ayu and family..

how's your raya dear?? fun? erm sumtimes kenangan raya zaman kanak-kanak lagi best kan? 
dunno why,, there's some memories yang sentiasa buat kita fikir raya zaman kecik-kecik dulu lagi best..
ada sentimental value yang diingati...

bila dikenang kembali..waktu tu lah semanagt tul naik basikal ramai-ramai pergi jalan rumah kawan,,
sanggup! walaupun jauh..hehe,,sebab tu lau tengok budak-budak pakai basikal ingat zaman raya waktu kecik dulu...best!


salam aidilfitri...baju kaler kuning oooo..semangat beraya membara!! heeehe this is my first time baju raya kaler kunign..not bad...ceriaaa... :)

my dad and my mum kaler grey purple..


                        warna putih pun ada...terasa suci diri ini heeeeee


ohh..dah ketujuh Syawal..esok pulak dah hari Ahad..omaigoddddd

baru nak ingat lusa dah masuk kerja...beratnya hati
seronoknya cuti raya....
lambatkan lah hari ini...huhu

can't believe cuti sesingkat ini...
gerenti Monday Blues lah Isnin ni...


korang pulak???








sharing is caring!!

0 10 orang send love letters:

Post a Comment