i

Monday, April 23, 2012

akibat jajalnya tangan!!



Digi Wwwow Awards?
ape ke benda nya tuh??

actually and personally i also dont know anything bout it..
but why why why...do my cute fingers let me click and submit the entries..
i'm still think about it till i write this post NOW..Lol!

Nahhhh sememangnya jari jemariku yang tak berapa nak runcing ini
(oh itu petanda bakal ibu yang baik tau...=)
sangat jajal and gatal..


Nuffnag : Blogger of the year konon..adui mok ketawa habis habisan..
tidak mungkin...mana mau letak blog Hanis Zalikha yang cool berabis iteww??
oh demm...i love her hair!! memang mahkota Hanis Zalikha tu!

nak lawan blog kupukupukecik or Yuyu Zulaikha memang tak arrr
takat celah kangkang dia jer kot blog Pink Bubblegum Princess ku ini Lol!
komen kat blog tu jer berpuloh2 tak mcm blog saya...kira pakai jari PON boleyh...
adoyai!!!

dah penangan cik jejariruncing lagi aka Elia lagila..
followers sampai puloh ribu beb...
ahaha...


tak apa...suka2 saja..ade ker yang nak vote..kasi malu saja..
well it's just for fun..nak cari orang tukang undi memamg tak arr..
dah pemalas.. saya seorang yang hangat-hangat taik ayam 
#realfactstakpercayatanyaadikberadikgua


kalau nak join hari ni last day tau...
sumbit your entries kat sini..Digi Wwwow Awards 
then get frenz to vote...start from Apr, 23 to May, 13.
do share untuk Pink bubblegum princess


ayu ikut memang tak ada motif langsung join..poyo jer..


p/s: "Tuah Ayam nampak di kaki..Tuah manusia siapa yang tahu"
ait?? ade hati jugak nak menang eyh?? ketawa guling2...
sesungguhnya diriku terasa malu ~


larikkkkkkkk...




sharing is caring!!

2 comments:

  1. hahahaha...ney tauk rezeki..tuah ayam nampak di kaki tek nak... ~~~ ;)

    ReplyDelete
  2. hahhahaha alaaah sik mungkin ya dayang kahkahkah!

    ReplyDelete