i

Friday, April 13, 2012

gila gila angry birds!



mula-mula agak heran jugak knapa ramaiiii yang gilakan Angry Birds..
sampai cadar pun angry birds

patong mestilah kan...

deasign cake pun nak Angry Birds ker dik non?? 

apa lagi syarikat amik kesempatan semua nak kasi brand Angry Bird!

pendrivelah

 pencil case lah

boxer lah!

mug lah


 pencil holder pun!

pencil case comel ni pun Angry Bird?
saya lah paling suka pencil case macam ni time sekolah dulu-dulu hehe *bajet comel aww

budak-budak pun nangis kat depan pintu kedai nak dibelikan t-shirt Angry Bird yer tak?

baju tido pun Angry bird..kalau tak memang tak kewl la budak tu kan?? alala jgn mara

jam pun nak angry Birds...mestila semuaaaanya Angry Bird!! Duhh =.=''
Selipar lagi la nak Angry Birds...kan nak tanyang-tayang kat sekoool kat kawan-kawan
nak rasa in trend letteww yer adik..

mak budak pun suka Red Angry Bird...membara apa...baru suami terpikat!
ada eh?? pape jerr

dah semuaaaaanya anak nak Angry Birds...mammy yang suka kawai-kawai
pun nak ikut trend lerr...sampai bekal ke sekolah pun Angry Bird!!!

kelasss kau dikkk.. =)

 memang gila Angry Bird..naik pening jugak saya..
nak-nak lagi anak-anak pun goleng-goleng kan diri paksa mak cari 
Angry Birds coloring pages kat tenet..
nah amikk 





kind of addiction...nasib saya tak terikut juga..kalao tak...semuaaaaanya Angry Birds..naik rimas kepalo den..



sharing is caring!!

3 comments:

  1. adik saya pun same .. kalau boleh semua nak angry bird .. smpi folio sekolah pun die letak sticker angrybird ..

    ReplyDelete
  2. hahha kannn...tu ok lagi...ada kawan saya punya adik (dah jadi mak orang ni) pun gilakan Angry Bird..siap pesan beli selipar Angry Bird lagi...tu la penangan Angry Bird..haha

    ReplyDelete
  3. woooo banyaknye angry birds.. sy ade dlm phone jelah

    ReplyDelete