i

Friday, April 6, 2012

Buffered Earning lagi?

wahhh lama tak spend time dengan family...jalan2 cari makan...balik-balik trus lekat meng'online'kan diri...Lama dah tak check Nuffnag..,gatal pulak tangan nak click kan..tak ku sangka Buffered Earning mulai muncul berlegar-legar di dinding blog Pink bubblegum princess nih...Inti cycle and Jacobs Peraduan Ibuku Inspirasiku..walaupun sikit tataps heppiiie..sebenarnya lama dh xda BE sejak bln 11 lalu sob sob sob..thx Nuffnag bagi rezeki buat blog yang ciput mcm blog i ni :P


fuh,, jalan-jalan jumpa kawan lama..my ex-classmate Shirley. aduwww honestly i have no confidence at all jumpa kengkawan dalam waktu terdekat ni...why?

muka saya 
sunburn!..Ya SUNBURN!! 
[ala2 Kim Kardashian..lah haha perahsannn habes]

nak amik gambar untuk korang pun tak da mood ar..
memang tak ar...kan..

aduhh malu tol..kalau boleh nak sembunyi and tak keluar-keluar rumah
sebab rupa ku yang manis sudah kusam haha...
{tolonglah ayu! jangan perasan boley?}

and one thing...
adik i dah mula try pakai contact lens..comel lah pulak i tengok..
terasa gatal jugak nak cuba...wkwkwkwkw..
nampak biji mata besar..like a doll..mcm ni
kawaiii nmpak berubah penampilan ooo...
awww comel =3
at least dia ada sebab kukuh...ya dia RABUN.
me?? hurm saja gatal nak try...
miahaha...nti kita try pulak lah kan..untuk bergaya jew hee :p


p/s: sebenarnya tak nak kalah dengan orang...orang pakai ayu pun nak jugak lah..
perangai tak ubah-ubah..adoyai~~


sharing is caring!!

4 comments:

  1. Awak.. dah berapa lama awak berblog? Bestnya dapat BE! Saya tak pernah dapat

    ReplyDelete
  2. hye dear...lama jugak..tp start aktif betul2 taun lepas.. =) takpe ade tu nnti.kdg2 dapat wktu yang mmg tak jangka..

    ReplyDelete
  3. Hee.. memang kena rakin update ye? adoi -_-" Semangat nak update tu ada, tapi nak update entri yang terbaik no copy paste tu yg susah tu. nak tarik perhatian pembaca lagi.. erm..

    ReplyDelete
  4. yeap perlu rajin..ayu pun kadang2 terbabas jugak,, bz hehe..bkn mcm poular blogger takyah update pun traffik still maintain mencanak naik..huhu

    ReplyDelete