i

Friday, April 6, 2012

yipppie..cuti yang mengharukan!

i miss you, you, you and YOU....
lamanya tak update..berhabuk-habuk dah blog Pinkbubblegum Princess..

baru balik dari Mukah..wat along journey,
nice place, nice view..
jauh perjalanan, luas pemandangan..
kalau x kerana ikut mengiring pelajar ke Pertandingan Bomba,
tak mungkin rasanya ku jelajahi Sarawak tanah airku ini..
besar ohh...and lama duk lam bas..
kaki pun kebas...macam-macam gaya duduk dah eden try
pelbagai gaya tidur pun ada..nasib bek anak murid
semuaaaanya dok sopan tak ambil gambar cgu tengah layan tdo
entah ternganga besar pun tak sedar haha

lakers menang lagi.. =)
aduhh macam2 kejadian berlaku di Mukah..
dengan kanopi dan khemah kami terbang, lol..
budak nangis, jadi motivator..
budak pengsan..dah jadi nurse pulak..haha

bila tanya apa pengalaman paling tidak dapat dilupakan?
-semestinya aktiviti "RONda-ronda bandar Mukah."

why?- sebab kami perlu baerjalan 45minit owww ke pasar...memang AZAB habess
aduhh rasa nak nangis pun ada..ku tahan Jebat,, (well nak show kuat depan student khann)
FYI, perjalanan kaki yang paling jauh ayu pernah lalui..pergi 45min balik 45min..uwaa
sadis betull..cgu yang bawa kami tak bgtau pun perjalanan sejauh itu,,
kalau takkkkk....awal-awal saya BANGKANG yang ariff..huhu
budak-budak lagi kesian jalan 45min pakai boot kawad!! hadoii sakit tapak kaki la, melecet la jawabnya 
dah tu buat raptai pulak..kesian dorang..

ahh yang penting sekarang sudah cuti...lamanya dah tak merasa cuti weekend tau!
dari awal bulan 3..meme cuti ini sungguh mengharukan!! sob sob sob..
ok lah nak tido bye2..jum belasah tdo lama2 sbb lama dah tak lewat bgn pagi
i miss the time wen i wake up late in the morning got nothing to worry and think about.

Hepi holiday ya kawan2! xoxo





sharing is caring!!

0 10 orang send love letters:

Post a Comment