i

Sunday, January 22, 2012

what a day : Hangout with siblings and cuzzie.

teramat penat...actually kami tak plan pun nak kuar jalan ramai-ramai..
bangun pagi, online jap..tiba-tiba kazen call and ajak kuar..
memang rushing giler ah..
ni la "cowboy date"
perlu siap dalam masa 1 jam..huhu sadis ooh
rambut lagi makeup..nak tunggu adik-adik gadisku mandi sorang demi sorang lagi..adoyaiii
bikin panas juga kadang-kadang kalau tak cukup masa tak siap..sebab x confident ececeh...


gara-gara 
Fazura Johan Raja Lawak Nabil Raja Lawak dan Saiful Apek la ni!!

sebelum itu, kita makan duluuuuu..kat Secret Recipe, Spring Kuching.

lama jugak tunggu makan jum camwhoring girlssss..
alah jerwat di dahi ku itewww..

sedappp sambil menjilat kuku..erk!

tunggu nak tengok wayang punyala lama...
makanya...terbanglah fulus kat satu dress di Nichii
mode shoping ni..maklumlah baru terima gaji ehehehh..(gambar pun bergegar :p)


hah! pengalaman paling bengong aku hari nih!
ticket parking ni main hide and seek plak dengan Ayu..
macam chipsmore! kejap ade kejap takde pulak
sebelum masuk panggung wayang, dah check ada ticket..
dah nak keluar pergi bayar..tiba-tiba dia lesap..habis cari satu beg..tak ada.
memang dah nak bayar dah RM35 (menyerah ja kan)..tapi pakcik kaunter beriya soh cari dulu..
so, my kazen and i..balik la ke tempat seat ktorang dudok tadi..
[padahal waktu tu orang tengok filem ape ntah...kitorang suluh jer kat bawah seat haha, and
JUMPA benda alah ni!! ciss main-main keluar jew tak bagi tau kan..
actually ayu ada keluar kan something dari handbag semasa tengok wayang
but ah...tak zip kan beg..padan muka engkau hehe
kalau tak..memang tak berbaloi melayang RM35 sebab kecuaian sendiri and bengong! :P

shopping harini best..sebab ayu dah jumpa & tengok rupa duit syiling baru 2012 
yang orang uar-uarkan dikeluarkan bulan januari 2012..nah tengok la real!




ah sudahhh fenat..jum pi tidoq ya...


p/s: Filem Bujang Telajak Belum Terlanjur lucu la jugak..
ada part-part yang lucu,, ending tak best heheh tapi johan memang bengong lah hahaha kelakar!





sharing is caring!!

0 10 orang send love letters:

Post a Comment