i

Monday, January 23, 2012

outing colour rambut baru wee!! :)

owh puas hati bershopping sendirian
colour rambut baru...lalallala
feel fresh and barulah ada semangat baru
and happpy...oh ayu mmg suka sorang2 kalau buat rambut..
tak suka bila ada orang tunggu ayu berjam-jam lamanya but doing nothing
tak lah nanti rasa bersalah khennnnn hehe

and satu fakta penting untuk pilih salun Ayu pegi..
ayu akan tengok rambut si tukang buat rambut...haha
kalau dye rambut aka hair color dia tak menarik perhatian or cantik..
hurm macam mana lah nak pileh? nasib lah kan..

so now..pictures speak louder than words...jum zaas and layan..

mesti amoi cina pun heran camwhoring sendirian huhu

ish memang sunggoh tak malu oh!

lamanya tunggu T.T sabo jer lah..

taraa..Ayu memang tak nak kaler terang and obvious sangat..





nanti free-free dengar ceramh mak hahaha....
yang oke le..i likkeeee...[abaikan jerawat di dahi okeh]

#i'm a bad girl.. =D



sharing is caring!!

2 comments:

  1. the hair color makes your hair nampak jarang, dan menyerlahkan lagi jerawat yang berkilat hahaha jangan marahh.... ;)

    ReplyDelete
  2. hahhaha jerawat tu pun mau entreprem lah tu...haha,tiapa len kali boleh tukar kaler lagi..=)

    ReplyDelete